ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Επιστρέφουν στα γήπεδα οι φίλαθλοι - Τι θα ισχύει με τους περιορισμούς

Premier League: Επιστρέφουν στα γήπεδα οι φίλαθλοι - Τι θα ισχύει με τους περιορισμούς
AP Images

Premier League: Μετά τις 2 Δεκεμβρίου τα γήπεδα του αγγλικού πρωταθλήματος θα ανοίξουν ξανά τις πύλες τους για να υποδεχθούν τους φιλάθλους. Τι ανακοίνωσε σχετικά με τον αθλητισμό ο Μπόρις Τζόνσον στις εξαγγελίες του για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Μετά τις εξαγγελίες του Μπόρις Τζόνσον για τα νέα μέτρα της αγγλικής κυβέρνησης σχετικά με τον κορονοϊό, έγινε γνωστό πως θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στην Premier League όπου όλα δείχνουν πως μετά τις 2 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν ξανά φίλαθλοι στις κερκίδες.

Ανάλογα, πάντα, με την περιοχή όπου βρίσκεται το κάθε γήπεδο θα καθορίζεται και ο αριθμός των φιλάθλων που θα επιτραπεί να είναι σε κάθε γήπεδο.

  • Μέχρι 4.000 φίλαθλοι θα επιτρέπονται σε αγώνες που θα γίνονται σε ανοικτά γήπεδα, σε περιοχές με χαμηλή επικινδυνότητα, μετά τις 2 Δεκεμβρίου όταν θα τελειώσει το Lockdown στην Αγγλία.
  • Μέχρι 2.000 φίλαθλοι θα επιτρέπονται σε περιοχές που βρίσκονται στην κατηγορία 2 της επικινδυνότητας, ενώ δεν θα επιτρέπονται καθόλου φίλαθλοι στις περιοχές που είναι στην κατηγορία 3.
  • Τα σπορ που διεξάγονται σε κλειστά γήπεδα, στις κατηγορίες 1 και 2 θα μπορούν να έχουν ως 1.000 θεατές, ενώ γενικά ο κανόνας για τα κλειστά γήπεδα αναφέρει ένα όριο του 50% της χωρητικότητας.

«Στις κατηγορίες ένα και δυο, οι θεατές σε αθλητικά και επαγγελματικά events θα επιστρέψουν, με όρια προσέλευσης και αυστηρούς κανονισμούς για τις αποστάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Μπόρις Τζόνσον και πρόσθεσε: «Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσουμε σε ποια κατηγορία ανήκει κάθε περιοχή».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Χαρδαλιάς: Πότε θα γίνει η άρση των μέτρων – Τι είπε για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά