ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Το κανάλι και η ώρα του αγώνα

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Το κανάλι και η ώρα του αγώνα

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Έφτασε η μεγάλη ώρα όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδος καλούνται να κάνουν την υπέρβαση κόντρα στην πανίσχυρη ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Κάτι παραπάνω από δύσκολη είναι η σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, δεν καλείτε να αντιμετωπίσει μόνο την πανίσχυρη ομάδα των «πολιτών», αλλά και τις πολλές απουσίες βασικών παιχτών. Οι Ελ Αραμπί, Χασάν, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Χολέμπας και Μπρούμα δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο προπονητή για τη σημερινή αναμέτρηση, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί και η συμμετοχή του Ραφίνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση του 3ου ομίλου με τρεις βαθμούς και θέλουν και θα προσπαθήσουν να πάρουν έστω το βαθμό και να «σπάσουν» το απόλυτο της Σίτι, αλλά και να συνεχίσουν να ελπίζουν για τη δεύτερη θέση.

uefa.com

Το μεγάλο ματς στο «Γ. Καραισκάκης» θα ξεκινήσει στις 19:55 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το CosmoteSport 2 HD. Στις 22:00 θα διεξαχθεί στη Μασσαλία και ο άλλος αγώνας του ομίλου ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Πόρτο (το CosmoteSport 5 HD).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαρτίνς: «Κανείς δεν έκανε ότι ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σίτι»