ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: «Εγκληματική ηλιθιότητα» καταγγέλλει ο δικηγόρος του - Να ερευνηθεί ο θάνατός του

Ντιέγκο Μαραντόνα: «Εγκληματική ηλιθιότητα» καταγγέλλει ο δικηγόρος του - Να ερευνηθεί ο θάνατός του

Ντιέγκο Μαραντόνα: Νέα διάσταση στην είδηση για το θάνατο του μεγάλου Αργεντίνου σε ηλικία 60 ετών δίνει η καταγγελία του δικηγόρου του ότι υπήρξε «εγκληματική ηλιθιότητα» που οδήγησε στο μοιραίο.

Ο Ματίας Μόρλα ζήτησε, μάλιστα, να ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Μαραντόνα.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο 60χρονος Ντιέγκο έμεινε για 12 ώρες χωρίς βοήθεια πριν τελικά να αφήσει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς δύο εβδομάδες μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο ύστερα από εγχείρηση στο κεφάλι.

«Είναι ανεξήγητο ότι ο Ντιέγκο έμεινε για 12 ώρες χωρίς φροντίδα από το υγειονομικό προσωπικό στο σπίτι του» πρόσθεσε ο Μόρλα.

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα χαρακτήρισε «εγκληματική ηλιθιότητα» το γεγονός ότι χρειάστηκαν 30 λεπτά προκειμένου να φτάσει το ασθενοφόρο στο σπίτι του Μαραντόνα δεσμευόμενος ότι «θα υπάρξει έρευνα μέχρι τέλους» για τις συνθήκες θανάτου του μεγάλου Αργεντίνου σταρ, ο θάνατος του οποίου έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση.

Η σορός του Μαραντόνα έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο προεδρικό μέγαρο της Αργεντινής με χιλιάδες Αργεντίνους να περνάνε μπροστά από το φέρετρό του και είτε να χειροκροτούν, είτε να υψώνουν τη γροθιά τους είτε να πετούν λουλούδια, σημαίες και ποδοσφαιρικές φανέλες για να τιμήσουν τον νεκρό.

Σύμφωνα με την νεκροψία που διέρρευσε σε μέσα της Αργεντιής ο Μαραντόνα πέθανε στον ύπνο του μετά από καρδιακή ανακοπή. Οι τραυματιοφορείς διέγνωσαν ότι ο Μαραντόνα έπασχε από πάθηση που είχε προκαλέσει χαλάρωση στον καρδιακό μυ με αποτέλεσμα να μην αιματώνεται σωστά το υπόλοιπο σώμα.

Κατά την ίδια έκθεση ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον Μαραντόνα ήταν ο ανιψιός του Τζόνι Εσπόζιτο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου