ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League – ΠΑΟΚ: Διπρόσωπος «Δικέφαλος» - Όλα τα γκολ

Europa League – ΠΑΟΚ: Διπρόσωπος «Δικέφαλος» - Όλα τα γκολ

Europa League: Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στο ξεκίνημα, προηγήθηκε με 2-0 αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα (3-2) από την PSV Αϊντχόφεν και φεύγει με άδεια χέρια από την Ολλανδία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνει καθοριστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά την πέταξε! Κι αυτό, μολονότι ξεκίνησε εντυπωσιακά και στο 13ο λεπτό ήταν μπροστά με 2-0.

Στη συνέχεια η PSV αντέδρασε και μείωσε αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης κράτησε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν το ίδιο καλός και μέσα σε τρία λεπτά είχε τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή, ενώ θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι άλλα τέρματα.

Στο τελευταίο τέταρτο του ματς προσπάθησε να ανέβει και θα μπορούσε να είχε καταφέρει κάτι καλύτερο, ωστόσο δεν μπόρεσε με αποτέλεσμα ένα ματς που ξεκίνησε ως όνειρο να εξελιχθεί σε εφιάλτης.

Παρά το γεγονός ότι γνώρισε την πρώτη του ήττα, τίποτα δεν χάθηκε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στο κόλπο της πρόκρισης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 20' Γκάπκο, 51' Μαντουάκε 53' Μάλεν / 4' Βαρέλα, 13' Τζόλης

Αϊντχόφεν (Ρότζερ Σμιντ): Εμβογκό, Ντούμφρις, Τέζε, Μποσκάλι, Μαξ, Ροζάριο, Σανγκαρέ, Μαντουέκε (78’ Ζούνιορ), Γκάκπο, Ζάχαβι (71’ Χέντριξ), Μάλεν (93’ Λεντέσμα).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ινγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο (85’ Ουαγκέ), Τσιγγάρας (69’ Αουγκούστο), Ελ Καντουρί (85’ Μπίσεσβαρ) Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (58’ Μουργκ), Τσόλακ (69’ Σφιντέρσκι).

Το προβάδισμα του ΠΑΟΚ

Το δεύτερο γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Η μείωση του σκορ

Η ισοφάριση της PSV

Η ολική ανατροπή της ολλανδικής ομάδας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Μαραντόνα LIVE: Οδηγείται στην τελευταία του κατοικία ο «Ντιεγκίτο» - Χιλιάδες στην πομπή