ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξομολόγηση-σοκ από Νεϊμάρ: «Σκέφτηκα να σταματήσω γιατί...»

Εξομολόγηση-σοκ από Νεϊμάρ: «Σκέφτηκα να σταματήσω γιατί...»

Νεϊμάρ: Ο Βραζιλιάνος «σταρ» σε συνέντευξη του παραδέχθηκε ότι έφτασε κοντά στο να σταματήσει από το ποδόσφαιρο.

Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν μιλώντας στο περιοδικό «Gaffer», έδειξε την πιο ανθρώπινη πλευρά του και εξομολογήθηκε ότι το 2019 ένιωσε πολύ μεγάλη πίεση και σκέφτηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ήταν την περίοδο που όλος ο κόσμος σχολίαζε τα χρήματα που είχε δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν για να τον αποκτήσει, ενώ εκείνος ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού. Ο Νεϊμάρ έβλεπε την ομάδα του να αποκλείεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το όνειρο της κατάκτησης του Champions League να σβήνει...

«Ποτέ δεν πρόκειται να χάσω το πάθος μου για το ποδόσφαιρο, αλλά υπήρξαν κάποιες στιγμές που ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Κάποτε έφτασα σε ένα σημείο να αναρωτιέμαι για ποιο λόγο έπρεπε να συνεχίσω να παίζω, αφού αυτό που κάνω δεν αρέσει. Συνήθιζα να επιστρέφω σπίτι μου προβληματισμένος και τότε έφερνα πάλι στο μυαλό μου όσα έχω κάνει για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Η αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο και όλα αυτά που πέρασα με ηρεμούσαν και με έκαναν να επιστρέψω στην πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι πλέον είναι πολύ πιο ήρεμος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στον σταθμάρχη στο μετρό: Ποινική δίωξη στα δύο ανήλικα αδέλφια και στον ειδικό φρουρό