ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βασικός μέσος έρχεται στον Παναθηναϊκό!

Βασικός μέσος έρχεται στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με κεντρικό χαφ, που έρχεται για να παίξει βασικός.

Η απουσία του Κουρμπέλη παρατείνεται τουλάχιστον για άλλο ένα μήνα, αφού ο παίκτης θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στον κοιλιακό.

Ο Ντρεοσί εδώ και καιρό είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να έρθει σε συμφωνία με κεντρικό μέσο, που έρχεται για να παίξει βασικός. Η απουσία του Κουρμπέλη για τόσο μεγάλο διάστημα κάνει επιτακτική αυτή την μεταγραφή, αφού ο παίκτης θα έρθει να καλύψει το κενό του αρχηγού του Παναθηναϊκού, που μέχρι τέλη Φλεβάρη θα είναι εκτός.

Ετσι και αλλιώς ο Ντρεοσί και ο Μπόλονι ήθελαν να φέρουν κεντρικό μέσο, που θα κάνει την διαφορά και ήδη έχει βρεθεί ο στόχος. Η άφιξή του αναμένεται το αργότερο μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και στόχος είναι άμεσα να ενταχθεί και να πάρει την θέση, που αφήνει κενή ο Κουρμπέλης μετά την παρατεταμένη απουσία του.

Φυσικά ο Βέλεθ δίνει λύσεις σε αυτή τη θέση, αλλά παίζει κατ’ ανάγκη και η κανονική του θέση είναι στόπερ, ενώ ο νεαρός Αλεξανδρόπουλος έχει καθιερωθεί πάει καλά, αλλά έχει άλλα χαρακτηριστικά.

Η απόκτηση του κεντρικού χαφ ήδη έχει αργήσει και θα έπρεπε ο παίκτης ήδη να έχει έρθει, αφού βλέπουμε ότι υπάρχουν απουσίες.

Μπορεί μέχρι τώρα στα τελευταία ματς ο Παναθηναϊκός να μην πλήρωσε την απουσία του Κουρμπέλη, αλλά αν αυτό συνεχιστεί και ο νέος παίκτης έρθει στην τελευταία στιγμή, μπορεί η ομάδα να έχει απώλειες σε κάποιο από τα δύο επόμενα παιχνίδια και να της στοιχίσουν στην προσπάθεια που κάνει να βγει στην Ευρώπη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στη δίνη του κορονοϊού η Αττική με 256 μολύνσεις - Οι «κόκκινες» περιοχές