ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι επιμένει στους «μικρούς»

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι επιμένει στους «μικρούς»

Παναθηναϊκός: Ομάδα, που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό σκοπεύει να κάνει ο Λάζλο Μπόλονι και στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο.

Τα ακριβά συμβόλαια του Παναθηναϊκού θα μείνουν στον πάγκο και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο στην Λεωφόρο. Ο Μπόλονι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσους επέλεξε στο παιχνίδι με τον Αρη και θα τους ξαναβάλει στην ενδεκάδα. Δεν έχει λόγο να τους αλλάξει, αλλά θέλει να περάσει και ένα μήνυμα σε όλη την ομάδα, ότι θα παίζουν οι καλύτεροι και όχι αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο όνομα και το μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Καρλίτος μπορεί να κοστίζουν και οι δύο μαζί 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο καθαρά, αλλά και σε αυτό το ματς δεν θα είναι στην ενδεκάδα. Και να δούμε αν ο Ιταλός φορ πάρει χρόνο συμμετοχής, διότι στα τελευταία παιχνίδια δεν χρησιμοποιείται.

Σε κάθε περίπτωση και σε αυτό το παιχνίδι θα μείνουν εκτός πολλοί βασικοί παίκτες και θα εμπιστευτεί ο Μπόλονι τους μικρούς. Τον Φώτη Ιωαννίδη, τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, τον Αργύρη Καμπετσή, ενώ και στην μεσαία γραμμή δεν θα αλλάξει κάτι, παρότι ο Βιγιαφάνιες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Για όλες αυτές τις κινήσεις που κάνει ο Μπόλονι έχει ενημερώσει και τον Αλαφούζο, που συμφωνεί. Το θέμα είναι, ότι όσο συνεχίζεται αυτό, τόσο θα πληθαίνουν οι μουρμούρες από όσους δεν παίζουν και αυτό θα φουντώσει στο επόμενο άσχημο αποτέλεσμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμανάκης: H υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου αφορά 12χρονο κορίτσι