ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ είχε συλληφθεί σε πάρτι οργίων (photos+video)

Super League: Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ είχε συλληφθεί σε πάρτι οργίων (photos+video)

Super League: Ο Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος είχε συλληφθεί σε πάρτι οργίων θα είναι ο ρέφερι που θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο Σλοβένος ρέφερι, ο οποίος είχε διευθύνει και την περσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι των δύο «Δικεφάλων».

Ο Βίντσιτς τον περασμένο Μάιο είχε συλληφθεί σε πάρτι στη Βοσνία, στο οποίο υπήρχαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κι όχι μόνο. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι δέχθηκε μια πρόσκληση για ένα επαγγελματικό δείπνο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν πάρτι οργίων, το οποίο διοργάνωνε η Τιγιάνα Μαξίμοβιτς.

Το δημοσίευμα της Sun για τη σχετική είδησηthesun.co.uk

Σε δηλώσεις στην «Vecer», ο Βίντσιτς είχε πει χαρακτηριστικά ότι: «Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω.

Καθόμουν σε ένα τραπέζι με την εταιρεία μου και ξαφνικά η αστυνομία ήρθε και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, ούτε οι εταιρικοί μου συνέταιροι. Μας πήγαν στην αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες και όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε».

Ο Βίντσιτς, ο οποίος είναι στην κατηγορία Elite της UEFA, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τόμας Κλάσνιτς και Άντρας Κόβιτς, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από τον Σύνδεσμο Πέλλας. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ματέι Γιουγκ και Πολυχρόνης Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία.

Ο Σλάβκο Βίντσιτς σε αναμέτρηση του Champions League, ανάμεσα στην PSV Αϊντχόφεν και την ΤότεναμAP Images

Πάρτε και μια... γεύση από την Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, η οποία φέρεται να ήταν η «οικοδέσποινα» του συγκεκριμένου πάρτι οργίων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Αυτή είναι η πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής των μαθητών σε Γυμνάσια, Λύκεια