ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μετωπική παικτών-Μπόλονι, το κομμένο ρεπό κι ο Ντρεοσί (photos)

Παναθηναϊκός: Μετωπική παικτών-Μπόλονι, το κομμένο ρεπό κι ο Ντρεοσί (photos)

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει καλές σχέσεις με μία μερίδα παικτών και η παραμονή του μοιάζει απίθανη, όσο κι αν δεν το επιθυμεί στην παρούσα φάση ο Αλαφούζος. Ο ρόλος του Ντρεοσί και το δεύτερο ρεπό που κόπηκε.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ίδια δυσάρεστη θέση που ήταν και στις αρχές της σεζόν μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη.

Ο Ντάνι Πογιάτος τότε δεν άντεξε. Η διοίκηση τον απομάκρυνε και λίγο αργότερα ήρθε και το τέλος του Τσάβι Ρόκα. Τώρα υπάρχει μία διαφορά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πρόθυμος να στηρίξει τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά δέχεται έντονες πιέσεις από το περιβάλλον του ν’ απομακρύνει τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος στις 11 του μήνα κλείνει τα 68 του χρόνια. Υπάρχει, όμως και ο Πιερ Ντρεοσί…

Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής έχει κλείσει μόλις 3,5 μήνες στον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος έχει καλή συνεργασία με τον Ντρεοσί κι επιπλέον ο τελευταίος ήρθε με υπόδειξη του Μπόλονι.

Το πρώτο πρόβλημα, βέβαια, δεν είναι ο Ντρεοσί. Αλλά η συνύπαρξη του Μπόλονι με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι με υψηλά συμβόλαια.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr