ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ένας Θεός 107 ετών! (Videos+Photos)

Άρης: Ένας Θεός 107 ετών! (Videos+Photos)

Άρης: «Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά» τραγουδούν οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον λαμπρό σύλλογο που σαν σήμερα 25η Μαρτίου 1914 ιδρύθηκε!

Από την περιοχή «Ναύαρχος Βότσης» μέχρι το «Άρη, Άρη, εσύ είσαι το καμάρι!». Από το μηδέν, μέχρι τη θέση ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων της χώρας. Ενός κλαμπ που έχει χιλιάδες κόσμου να το στηρίζει, να το αγαπά και να το ακολουθεί στα δύσκολα!

Ήταν 25η Μαρτίου του 1914, όταν μια ομάδα φίλων αποφάσισε να ιδρύσει τον σύλλογο που θα του έδινε το όνομα του Θεού του πολέμου… Άρης! Για να δηλώνει πάντα τη φιλοσοφία που πρέπει να πρεσβεύει όποιος φορά τη φανέλα του. Το πάθος, την ψυχή, τη διάθεση για κατάκτηση!

Είχε περάσει περίπου 1,5 χρόνος απ’ τη στιγμή που απελευθερώθηκε η πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο Άρης, λοιπόν, συμβαδίζει με την πορεία της ίδιας της πόλης στην οποία εδρεύει. Της πόλης που αποτελεί αφετηρία του προς το δικό του μεγαλείο…

Οι άνθρωποι που κάθε φίλος του Άρη πρέπει να ξέρει, δεν είναι άλλοι απ’ αυτούς που υπέγραψαν την ίδρυση της ομάδας που λατρεύει!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων