ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδος: Η γενιά του 21ου αιώνα! (Videos+Photos)

Εθνική Ελλάδος: Η γενιά του 21ου αιώνα! (Videos+Photos)

Εθνική Ελλάδος: Χρήστος Τζόλης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δείχνουν το δρόμο για το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η Εθνική ομάδα άρχισε την προσπάθειά της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με εξαιρετικό τρόπο. Η ισοπαλία στην Ισπανία είναι η καλύτερη ώθηση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην προσπάθειά του να επιστρέψει στα ψηλά… πατώματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έχουν υπάρξει πολλές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ στα τελευταία χρόνια, μέσω των κλήσεων. Μία μέρα μετά το παιχνίδι στη Γρανάδα, έλαβε την τιμητική πρόσκληση ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που γίνεται το νεότερο μέλος της «γαλανόλευκης»!

Πέρα από νεότερο, είναι κι ένα απ’ τα νεαρότερα. Για την ακρίβεια το δεύτερο νεαρότερο σε ηλικία, καθώς υπάρχει κι ο Χρήστος Τζόλης που είναι περίπου 2 μήνες μικρότερος και πιο… έμπειρος, καθώς μετρά 5 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αυτά τα δύο παιδιά, πέρα από τα μικρότερα ηλικιακά στην Εθνική ομάδα, είναι ο απόλυτος… οδηγός για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε όλα τα επίπεδα πρεσβεύουν το σωστό τρόπο με τον οποίο πρέπει να πορεύεται κάποιος στο άθλημα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr