ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Εισήγηση για -10 βαθμούς και ισόβιο αποκλεισμό Μελισσανίδη - Στην αντεπίθεση η Ένωση

ΑΕΚ: Εισήγηση για -10 βαθμούς και ισόβιο αποκλεισμό Μελισσανίδη - Στην αντεπίθεση η Ένωση

ΑΕΚ: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της καταγγελίας για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας και την εξέτασή της από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ - Εισήγηση για αφαίρεση ποινής 10 βαθμών και ισόβιο αποκλεισμό σε Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Τις τελευταίες μέρες, λίγο πριν τις εκλογές της ΕΠΟ, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΕΚ πως ξεκινά η έρευνα για μία καταγγελία που είχε γίνει από ένα σωματείο στην Καρδίτσα, το καλοκαίρι του 2020 αναφορικά με τις εκλογές στην τοπική Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Από την πρώτη στιγμή, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κάνει λόγο για μία στημένη υπόθεση, ξεκαθαρίζοντας πως θα περάσουν στην… αντεπίθεση. Ωστόσο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, μια και υπάρχει εισήγηση για βαριές «καμπάνες» στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η εισήγηση αφορά την ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών από την Ένωση, αλλά και ισόβιο αποκλεισμό του Δημήτρη Μελισσανίδη, του συνεργάτη του Γιάννη Παπαδόπουλου αλλά και του Άγγελου Δανιήλ, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας.

Πάντως, από την πλευρά του «Δικέφαλου» ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται για παραπομπή της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά για την εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου, προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει να θα προχωρήσει σε παραμομπή της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr