ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι – Είχε συμπτώματα πνευμονίας

Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι – Είχε συμπτώματα πνευμονίας

Κορονοϊός: Στο «Σπαλαντσάνι» της Ρώμης νοσηλεύεται ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος διαγνώσθηκε με τον ιο κι η υγεία του παρουσίασε επιπλοκές.

Ο θρύλος της Ρόμα, ο οποίος είναι πλέον μέλος του τεχνικού τιμ της εθνικής Ιταλίας βρέθηκε θετικός στον ιό, όπως και άλλα τρία μέλη του σταφ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γειτονική μας χώρα, ο Ντε Ρόσι παρουσίασε συμπτώματα πνευμονίας και δυσκολία στην αναπνοή, κάτι που έκανε τους γιατρούς να εισηγηθούν άμεσα στη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, όπου και παρακολουθείται από ειδικευμένο προσωπικό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διασπορά στην εθνική Ιταλία ήταν μεγάλη, καθώς πέρα από τα μέλη του τεχνικού τιμ, θετικοί βρέθηκαν και οκτώ παίκτες. Ο λόγος για τους Πεσίνα, Μπονούτσι, Φλορέντσι, Βεράτι, Μπερναρντέσκι, Γκρίφο, Σιρίγου και Κράνιο.

Στο «Σπαλαντσάνι» νοσηλεύεται κι σύζυγος του Σιμόνε Ιντζάγκι, Γάια Λουκαριέλο, η οποία όπως κι όλη η οικογένεια νόσησε από τον κορονοϊό. Ο προπονητής της Λάτσιο δεν ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα, καθώς ήταν ασυμπτωματικός, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τη γυναίκα του. Η Λουκαριέλο παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Ζωσμένη» με 1.350 μολύνσεις η Αττική - «Πονοκέφαλος» η Θεσσαλονίκη