ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Με...προσκλήσεις το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Η δήλωση Μαυρωτά

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Με...προσκλήσεις το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Η δήλωση Μαυρωτά

Η ΕΠΟ μπορεί να πέταξε το «μπαλάκι» στην ΓΓΑ και τους Λοιμωξιολόγους για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο, δύσκολα θα έχει κόσμο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Όλα δείχνουν ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με... 800 άτομα στο ΟΑΚΑ. Αυτό προκύπτει τόσο από την αρχική εισηγήση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ όσο κι από τις σημερινές δηλώσεις του γγΑ Γιώργου Μαυρωτά.

Η Ελληνική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της την Δευτέρα άφησε παράθυρο ανοιχτό για να έχει κόσμο έστω και με συγκεκριμένο ποσοστό στο ΟΑΚΑ για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, πετώντας το «μπαλάκι» στους Λοιμωξιολόγους, ωστόσο, όσα είπε ο Μαυρωτάς μια ημέρα μετά είναι αποτρεπτικά για φιλάθλους στις εξέδρες.

«Νομίζω ότι τα νούμερα για 25.000 είναι απαγορευτικά. Είχα πει για μερικούς εκατοντάδες ή χίλιους. Νομίζω ότι η ΕΠΟ θα πάρει την απόφασή της. Οι λοιμωξιολόγοι δεν πρόκειται να συγκαταθέσουν για φιλάθλους. Απλώς για τις προσκλήσεις.

Περίπου 600 άτομα σύνολο. Και πέρσι στον τελικό Κυπέλλου δεν υπήρχαν φίλαθλοι, που ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ας είναι ένας καλός τελικός και ας τον δούμε από την τηλεόραση», ανέφερε ο Μαυρωτάς.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων