ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μελισσανίδης: «Φαν του Λουτσέσκου, αλλά θέλω άλλον» - Όλα όσα είπε για την ΑΕΚ

Μελισσανίδης: «Φαν του Λουτσέσκου, αλλά θέλω άλλον» - Όλα όσα είπε για την ΑΕΚ

Συνάντηση με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ είχε ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης και μίλησε για τις κινήσεις που θα γίνουν για να αλλάξει αγωνιστικό προφίλ η ομάδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ξεκαθάρισε το θέμα του προπονητή, για το οποίο τόνισε πως ακόμη δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Όμως ήταν ξεκάθαρος για το γεγονός πως περιμένει εισηγήσεις για το θέμα και πως υπάρχει αναζήτηση. Μάλιστα δεν έκρυψε πως υπάρχει συγκεκριμένος προπονητής τον οποίο θέλει και πιστεύει πως μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Βάλαμε πολλά χρήματα και κάναμε τη χειρότερη χρόνια. Ήμασταν συνεχώς σε χωματόδρομο. Είχαμε κόστος 35 εκατομμύρια χωρίς σοβαρά έσοδα. Μας έλειπαν εισιτήρια και διάρκειας κοντά στα 6 εκατομμύρια. Να ξέρετε ότι η ΑΕΚ, είναι ένας αυτοδύναμος οργανισμός. Δε χρωστάει πουθενά. Το γήπεδο, το προπονητικό, τα γραφεία κτλ έχουν ένα κόστος 105 εκατομμύρια. Απ αυτά, του γηπέδου, επειδή λέγονται πολλά, από την περιφέρεια παίρνουμε 20 εκατομμύρια. Τα υπόλοιπα από που ήρθαν; Έβρεξε λεφτά;»

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων