ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελέ: Πανηγυρίζει για κάθε ημέρα που πηγαίνει καλύτερα - Η τελευταία φωτογραφία από το νοσοκομείο

Πελέ
Ο Πελέ με ανάρτησή του στο Instagram επιχειρεί να καθησυχάσει όσους ανησυχήσαν για την πορεία της υγείας του
Instagram/Pele

Ο Πελέ με ανάρτησή του στο Instagram επιχειρεί να καθησυχάσει όσους ανησυχήσαν για την πορεία της υγείας του

Άλλη μια φωτογραφία για να δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση μετά τη χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο στην οποία υποβλήθηκε δημοσίευσε ο Πελέ στον λογαριασμό του στο Instagram λίγες ώρες μετά το βίντεο που ανήρτησε η κόρη του.

Ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής φαίνεται στη φωτογραφία με σφιχτές τις γροθιές του να «πανηγυρίζει» για την καλύτερη ημέρα που ξημέρωσε. Στο ίδιο πνεύμα ήταν εξάλλου και η λεζάντα της φωτογραφίας με τον Πελέ να γράφει χαρακτηριστικά: Όπως βλέπετε ρίχνω γροθιές στον αέρα πανηγυρίζοντας για κάθε καλύτερη ημέρα.

«Η καλή διάθεση είναι το καλύτερο φάρμακο και από αυτή έχω αρκετή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να συμβαίνει διαφορετικά. Έχω λάβει τόσο πολύ αγάπη που η καρδιά μου είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη. Ένα ευχαριστώ στο καταπληκτικό προσωπικό του νοσοκομείου Albert Einstein» πρόσθεσε ο Πελέ στο μήνυμά του.

Στο βίντεο που ανήρτησε η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, ο Πελέ εμφανιζόταν χαμογελαστός να κάνει φυσιοθεραπεία στο νοσοκομείο στο Σάο Πάολο.

Το «μαύρο διαμάντι» υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στις 4 Σεπτεμβρίου και βρέθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Albert Einstein. Τον παρακολουθούν δύο φυσιοθεραπευτές, με έναν εξ αυτών να είναι η κόρη του. «Σήμερα ήταν δύο βήματα μπροστά!», έγραψε η Κέλι, σε σχέση με προηγούμενη ανάρτηση που προειδοποιούσε τους θαυμαστές ότι η ανάρρωση του πατέρα της ήταν συχνά δύο βήματα μπροστά κι ένα βήμα πίσω.

Την Παρασκευή τα ξημερώματα μετά από «αναπνευστική αστάθεια» οδηγήθηκε σε εισαγωγή σε μονάδα εντατικής θεραπείας ως «προληπτικό μέτρο», όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο. Στη συνέχεια, αφού η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε σε μονάδα ημι-εντατικής φροντίδας.

Ο Πελέ υπέφερε από προβλήματα στο ισχίο εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια. Οι δημόσιες εμφανίσεις του είχαν ήδη μειωθεί πριν από την πανδημία κι έκτοτε έχει κάνει λίγες εξόδους έξω από το σπίτι του κοντά στο Σάντος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μυτιλήνη: Μετέφερε 4,5 κιλά κοκαϊνης με «ξεκάρφωμα» τον 11χρονο γιο της και σφραγίδα «Dior»

AUKUS: Ιδού γιατί έφυγαν οι ΗΠΑ από το Αφγανιστάν - Ο νέος ψυχρός πόλεμος

Αντίστροφη μέτρηση για την τρίτη δόση: Οι ανακοινώσεις, η υποχρεωτικότητα και τα «καυτά» ερωτήματα