ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Απαγορευτικό στους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές θέλει το Κατάρ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Απαγορευτικό στους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές θέλει το Κατάρ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Μια κίνηση που θα διχάσει το ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα τον αθλητισμό θέλει να προωθήσει το Κατάρ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «The Athletic», το Εμιράτο της Μέσης Ανατολής επιθυμεί στο Μουντιάλ που θα διοργανώσει να λάβουν μέρος αποκλειστικά με πλήρως εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για τους φιλάθλους που θα αποφασίσουν να δώσουν το παρών στο Κατάρ για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού που θα διεξαχθεί το διάστημα 21 Νοεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου 2022.

Όπως είναι φυσικό σε περίπτωση που αυτές οι σκέψεις γίνουν αποφάσεις τόσο θα προκληθεί μεγάλη αναστάτωση, καθώς αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποφασίσει να μην εμβολιαστούν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο αρχηγός της εθνικής Ελβετίας, Γκρανίτ Τζάκα.

Επίσης, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχει δηλώσει ότι «δεν έκαναν όλοι οι παίκτες τις δύο δόσεις», παρά το γεγονός ότι ο ίδιος προσπάθησε να τους πείσει να κάνουν το εμβόλιο, ενώ ο προπονητής της Νιούκαστλ, Στιβ Μπρους, παραδέχτηκε ότι «αρκετοί» παίκτες του δεν είναι εμβολιασμένοι, με τον ίδιο να κάνει λόγο για «θεωρίες συνωμοσίας».

World Cup
Το σχετικό δημοσίευμα για το Παγκόσμιο ΚύπελλοThe Athletic

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι μου από την άλλη»

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολόκληρη η απολογία του - «Εμμονική η καταγγέλουσα», «είχα έρθει σε δύσκολη θέση»

Καιρός: Ισχυρή προειδοποίηση Μαρουσάκη – Έρχονται επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες