ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις Ιβάν Σαββίδη για τη Νέα Τούμπα (photos)

ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις Ιβάν Σαββίδη για τη Νέα Τούμπα (photos)

Σε αποκαλύψεις για τη νέα Τούμπα προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης σε τηλεδιάσκεψη που έγινε με την ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε την Τρίτη (28/9) τηλεδιάσκεψη με συνεργάτες και στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκπροσώπους του Ερασιτέχνη, των Βετεράνων, των Ακαδημιών και του Τμήματος Επικοινωνίας με τους Φιλάθλους.

Ειπώθηκαν πολλά από τον ισχυρό άνδρα του δικέφαλου, ωστόσο, παρουσιάζουν ενδιαφέρον οι αποκαλύψεις του για τη Νέα Τούμπα.

«Από την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θεωρούμε ότι μπήκαμε σε μια νέα εκκίνηση των διαδικασιών.

Άμεσα μετά από την ομιλία, ενημερώσαμε την Κυβέρνηση πως είμαστε ακόμη σε αναμονή της Υπουργικής Απόφασης για το Καυτανζόγλειο, την υπογραφή πρωτοκόλλου μετά την εκτίμηση της κατάστασης και των απαραίτητων έργων στο Καυτανζόγλειο, την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης του γηπέδου αφού συνυπολογιστούν οι απαραίτητες επενδύσεις από πλευράς μας και τέλος, το Προεδρικό Διάταγμα.

Αυτά δεν είναι το τέλος, αλλά η εκκίνηση για τη Νέα Τούμπα. Παράλληλα θέλω ο κόσμος μας να γνωρίζει καθημερινά σε ποιό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες με συνεχείς επίσημες δημοσιεύσεις. Έχω δώσει εντολή να μη συνεχίζονται οι κουβέντες για πράγματα που έχουν ήδη συζητηθεί και συμφωνηθεί και να περάσουμε στη φάση των έργων», είπε αρχικά ο Σαββίδης.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr