ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0: Το «τριφύλλι» μπλόκαρε τους «ερυθρόλευκους» - Δείτε τα highlights

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0: Το «τριφύλλι» μπλόκαρε τους «ερυθρόλευκους» - Δείτε τα highlights

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» ήταν άριστα στημένοι στο χορτάρι, «εγκλώβισαν» τους γηπεδούχους κι έφυγαν με τον βαθμό (0-0) από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε διαβασμένος και «μπλόκαρε» τον ακίνδυνο Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να καταφέρει για πρώτη φορά φέτος να διατηρήσει το «μηδέν» στην άμυνα σε εκτός έδρας ματς του.

Κάπως έτσι μετά από 14 συνεχόμενα «αιώνια» ντέρμπι με γηπεδούχο την ομάδα του Πειραιά είδαμε ένα 0-0, το οποίο ήταν για την 5η αγωνιστική της Super League. Ο ρυθμός σε αρκετές περιπτώσεις δεν ήταν καλός, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερος, αν δεν υπήρχαν οι δύο διακοπές λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Κι αν αυτή του 2ου λεπτού δεν επηρέασε τόσο πολύ, δεν ισχύει το ίδιο για εκείνη του 52ου λεπτού που ήρθε σε ένα σημείο που οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει την απόδοση τους και πίεζαν για να βρουν το γκολ. Γενικότερα, στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» πατούσαν με μεγαλύτερη ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το εξαιρετικό αμυντικό πλάνο κι ο Μπινιόλι (έκανε ντεμπούτο) βοήθησαν το «τριφύλλι» να σταθεί όρθιο μέχρι το τέλος.

Γενικότερα, πάντως, ήταν ένα ντέρμπι που δεν θα έχουμε να θυμόμαστε πολλά, καθώς οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες, με καλύτερη τη σέντρα του Λαλά, η οποία πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι που έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης. Ακόμα και στα τελευταία λεπτά που οι παίκτες του Μαρτίνς προσπάθησαν να αυξήσουν την πίεση τους, αναζητώντας ένα… buzzer beater, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση.

Εικόνες από το ντέρμπι

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.