ΕΛΛΑΔΑ

Οι πρώτες εικόνες από το ατύχημα σε πίστα Motocross στα Γιαννιτσά: Δυο σοβαρά τραυματίες

Motocross Γιαννιτσά
Σοβαρό ατύχημα στην πίστα Motocross στα Γιαννιτσά.
motomag.gr

Ατύχημα σε αγώνα Motocross στην πίστα στα Γιαννιτσά, με δυο σοβαρά τραυματίες να διακομίζονται εν τέλει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Από ένα αρκετά σοβαρό ατύχημα σημαδεύτηκε ο αγώνας MX2 του πέμπτου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα στα Γιαννιτσά. Η ιστοσελίδα motomag.gr, δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος, το οποίο προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δυο ατόμων.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όμως, επειδή η κατάστασή τους ήταν σοβαρή κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομιστούν στη συνέχεια σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος

Μάλιστα, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι δυο τραυματίες κρίθηκε σκόπιμο να διασωληνωθούν ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δυο είναι μόλις 16 ετών.

Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν πρόκειται για τραυματισμό αναβάτη και συνοδού μηχανικού ή μόνο θεατών, όπως και το αν τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληθεί ήταν τα επαρκή.

Το χρονικό του ατυχήματος

Σε ένα από τα άλματα της πίστας, αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του η οποία έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί χτύπησε πάνω σε μια μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δυο ανθρώπων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Όπως ήταν λογικό, ο αγώνας σταμάτησε ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο. Μάλιτσα, υπάρχουν αναφορές για αρκετά σοβαρά τραύματα στο κεφάλι των ανθρώπων που χτύπησαν από την πτώση της κολώνας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Η γεωγραφική κατανομή των 1.712 νέων μολύνσεων: 332 στην Αττική - 265 στη Θεσσαλονίκη

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Αρκετά «δραστήρια» η διαταραχή που έρχεται

Πέθανε η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου