ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Άρης: Η στιγμή της εισβολής των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας (vids+pics)

επεισόδια ΠΑΟΚ - Άρης
Εισβολή οπαδών και διακοπή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
InTime / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΠΑΟΚ - Άρης: Στο 90'+2 του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν... έφοδο στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας διακόπηκε.

Ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι της Super League σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια, που πάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο δεκάδες χρόνια πίσω. Στο 90’+2 της αναμέτρησης, με τον Άρη να προηγείται 1-0 του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, οι οπαδοί του «δικέφαλου του Βορρά» έκαναν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Η ένταση είχε αρχίσει να γίνεται αντιληπτή μερικά λεπτά νωρίτερα, όταν είχαν ξεκινήσει οι ρίψεις αντικειμένων και φωτοβολίδων, για να γενικευτεί τη στιγμή της εισόδου των οπαδών στο χορτάρι του γηπέδου.

ΠΑΟΚ - Άρης: Η στιγμή της εισβολής

Τα βίντεο από την ιστοσελίδα GR Times είναι αποκαλυπτικά, καθώς φαίνονται οι οπαδοί που είχαν φτάσει μια ανάσα από τις διαφημιστικές πινακίδες και εν τέλει εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες των δυο ομάδων και τους διαιτητές, να τρέχουν έντρομοι προς τα αποδυτήρια.

ΠΑΟΚ - Άρης: Γενικευμένα επεισόδια στην Τούμπα

Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία αλλά και συλλήψεις, ενώ όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, άρχισαν οι διαβουλεύσεις για την… τύχη του αγώνα. Μέχρι και τις 22:00 δεν είχε παρθεί οριστική απόφαση, με τον ΠΑΟΚ να θέλει τη συνέχεια της αναμέτρησης μετά την εκκένωση του μεγαλύτερου μέρους του γηπέδου.

ΠΑΟΚ - Άρης: Καρέ - καρέ τα επεισόδια στην Τούμπα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο 20χρονος Θωμάς Κατσαούνης

Μετάλλαξη Όμικρον - Νέα μέτρα: Το εφεδρικό σχέδιο ενόψει Χριστουγέννων (vid)

Τραγωδία στον Ωρωπό: Δυο νεκροί μετά από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι