ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα πριν το ντέρμπι «αιωνίων» - Η ώρα και το κανάλι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Intime

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Διαβάστε τα τελευταία νέα των δύο ομάδων πριν από το ντέρμπι «αιωνίων» της 18ης αγωνιστικής στη Super League.

Η ώρα για το δεύτερο φετινό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έφτασε!

«Πράσινοι» κι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, οι οποίοι δεν είναι μόνο βαθμολογική. Άλλωστε, ποτέ σε ένα τέτοιο παιχνίδι η νίκη μετράει μόνο για τρεις βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός, παρά την ήττα στον Βόλο, δείχνει σε ανοδική πορεία και μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή στην κατηγορία. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση, ωστόσο προέρχεται από την απρόσμενη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης ενώ έχει κι απουσίες λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (16/1) στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μέσα από το LIVE BLOG του Newsbomb.gr

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Χατζηγιοβάνης

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκρινε ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν είναι ακόμη έτοιμος για να δώσει το «παρών» σε ένα τόσο σημαντικό ματς κι έτσι τον άφησε εκτός αποστολής. Στην τελευταία προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Κουρμπέλη. Επίσης, να θυμίσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Φακούντο Σάντσες.

Ολυμπιακός: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μην ανακοινώσει αποστολή και πήρε όλους τους παίκτες για το ντέρμπι. Όπως τόνισε ο Πορτογάλος όλοι είναι διαθέσιμοι, έχοντας αφήσει πίσω τους τον κορονοϊό. Εκτός είμαι ο Μπουχαλάκης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. «Αυτός ο αγώνας με τον Παναθηναικό είναι σημαντικός, έχει μία ιδιαίτερη αξία για τους φιλάθλους μας και θέλουμε να νικήσουμε», ανέφερε σε μήνυμα του στα social media ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα γκολ από τους αγώνες 18ης αγωνιστικής στη Super League

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στη δημοσιότητα το ΦΕΚ με την παράταση των μέτρων - Τι προβλέπεται από Δευτέρα (17/1)

Πιστοποιητικό νόσησης: Πώς εκδίδεται και τι αλλάζει σε PCR, rapid test και άδειες;

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλόνισε ο Stan - Απεγκλώβισε τη σύζυγό του επιχειρηματία από τη Ferrari (vid)

Τρόμος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί: Το ατύχημα που «πάγωσε» τον παραγωγό του Survivor