ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Η επική ομιλία ενός απόλυτου ηγέτη - «Η Ιταλία ανήκει στη Μίλαν» (video)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Zlatan Ibrahimovic
AP Images

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ο Σουηδός «σταρ» είναι ο απόλυτος ηγέτης της Μίλαν τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου, κάτι που έδειξε ξανά με την επική ομιλία του, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2011.

Η Μίλαν επέστρεψε στην κορυφή της Serie A, για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

Ο Σουηδός είναι μια μεγάλη προσωπικότητα κι όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα που πάει, έτσι και στη Μίλαν εξελίχθηκε στον μεγάλο ηγέτη. Μετά την επίτευξη του μεγάλου στόχου ο Ζλάταν πραγματοποίησε μια επική ομιλία, επιβεβαιώνοντας το παραπάνω!

Ο Ιμπραΐμοβιτς μάζεψε όλα τα μέλη της ομάδας, του τεχνικού τιμ και της διοίκησης κι αφού αρχικά τους καθησύχασε ότι δεν πρόκειται να πει «αντίο» στην ενεργό δράση αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση που δέχθηκε η Μίλαν. Μόλις ολοκλήρωσε τον λόγο του αναποδογύρισε ένα τραπέζι, δίνοντας το έναυσμα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η ομιλία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

«Ελάτε όλοι εδώ θέλω να σας μιλήσω, παιδιά ηρεμήστε δεν πρόκειται να πω αντίο. Από την πρώτη μέρα όταν ήρθα στην ομάδα και μετά ήρθαν και οι υπόλοιποι ελάχιστοι ήταν αυτοί που πίστευαν σε εμάς αλλά όταν καταλάβαμε πως έπρεπε να κάνουμε θυσίες, να υποφέρουμε, να πιστέψουμε σε εμάς και να δουλέψουμε, όταν έγιναν αυτά, γίναμε ένα γκρουπ. Και όταν είσαι ένα γκρουπ-μια ομάδα, μπορείς να πετύχεις τα πράγματα που εμείς πετύχαμε. Τώρα είμαστε πρωταθλητές Ιταλίας.

Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους παίκτες. Τώρα μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας. Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε τον Πάολο Μαλντίνι, τον Ρίκι Μασσάρα και τον Ιβάν Γκαζίδη.

Δεν ήταν εύκολο αλλά ήμασταν ένα αληθινό γκρουπ αυτή τη σεζόν. Στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν πίστευε σε εμάς αλλά μέσα απ' αυτές τις δυσκολίες γίναμε ποιο δυνατοί. Είμαι περήφανος για όλους σας.

Τώρα κάντε μου μια χάρη. Γιορτάστε σαν πρωταθλητές επειδή δεν είναι το Μιλάνο που ανήκει στη Μίλαν, η Ιταλία ανήκει στη Μίλαν».

Διαβάστε επίσης:

Serie A: Το 19ο η Μίλαν - «Ροσονέρο» η κορυφή μετά από 11 χρόνια! (vids+pics)