ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Champions League: «Χρυσάφι» για ένα εισιτήριο, «άνθρακα» πήραν οι φίλοι της Λίβερπουλ!

Τελικός Champions League
AP Images

Τελικός Champions League: Θύμα απάτης έπεσαν φίλοι της Λίβερπουλ στην προσπάθεια τους να προμηθευτούν ένα «μαγικό» χαρτάκι για τον μεγάλο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Οι τιμές στη «μαύρη αγορά» για ένα εισιτήριο έχει ξεφύγει, φτάνοντας έως τα 5.000 ευρώ κι ενώ οι κανονικές τιμές κυμαίνονται από 50 έως 578 ευρώ.

Επίσημα το sold out στα εισιτήρια του τελικού, ο οποίος μετακινήθηκε από την Αγία Πετρούπολη στο Παρίσι, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ανακοινώθηκε στις 28 Απριλίου, μετά την πώληση των αναμενόμενων 52.000 εισιτηρίων, 20.000 για κάθε ομάδα και 12.000 για το υπόλοιπο κοινό.

Ακόμα και λίγες ώρες πριν τη σέντρα, όμως, εξακολουθούν να υπάρχουν χιλιάδες αιτήματα στα social media, με τα πιο ακριβά εισιτήρια να μεταπωλούνται από πλατφόρμες που ειδικεύονται σε αθλητικές και μουσικές εκδηλώσεις.

Περίπου 50 φίλοι της Λίβερπουλ στην προσπάθεια τους να βρουν έστω και την τελευταία στιγμή θέση στο «Stade de France» έδωσαν από 1200 ευρώ (βλ. 1000 λίρες) για ένα εισιτήριο. Ο «θησαυρός», όμως, αποδείχθηκε «άνθρακας», καθώς τα «μαγικά χαρτάκια» ήταν πλαστά! Ένας από τους οπαδούς, ο Ρέι ΜακΝτόναλντ αντιλήφθηκε την απάτη, αλλά όταν έψαξε αυτούς που του πούλησαν το εισιτήριο ήταν αργά.

«Αγοράσαμε 19 εισιτήρια, οπότε ξοδέψαμε 19.000 λίρες. Στην αρχή φαινόταν νόμιμο, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Περίπου στις 23:00 χτες το βράδυ ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ και το τηλέφωνό μου είχε τρελαθεί καθώς με έπαιρναν οι φίλοι μου για να με ενημερώσουν. Προσπάθησα να τηλεφωνήσω με αυτούς που προμηθεύτηκα το εισιτήριο και μου έβγαζε ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Εκεί τρελάθηκα...», τόνισε ο φίλος των «Reds».

Διαβάστε επίσης:

Τελικός Champions League: Επιστρέφουν στο Παρίσι για το ιστορικό τρίτο «αντάμωμα» (vids)