ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Σλόβαν 1-1: Ο παλιός είναι αλλιώς! Ο Ελ Αραμπί γλίτωσε τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας

Europa League: Ο συνήθης ύποπτος, Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε στο 86ο λεπτό και γλίτωσε τον κακό Ολυμπιακό από την ήττα (1-1) στο πρώτο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.  

Τη νίκη θα αναζητήσουν στη Σλοβακία οι «ερυθρόλευκοι» την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει κάποιο προβάδισμα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1
Οι σκόρερ του Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβαςuefa.com

Στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν, ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν έδειξε καλό πρόσωπο και μάλλον θα πρέπει να νοιώθει ικανοποιημένος που τουλάχιστον απέφυγε την ήττα. Φρόντισε γι’ αυτό ο «παλιός», Ελ Αραμπί, ο οποίος «ξελάσπωσε» για ακόμη μια φορά τον Ολυμπιακό.

Μολονότι, ξεκίνησε και πάλι από τον πάγκο, έδωσε τη λύση μπαίνοντας ως αλλαγή. Ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά (μπήκε κι αυτός ως αλλαγή) κι απάντησε έτσι στο τέρμα του Γκριν που είχε εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος του Παπασταθόπουλου.

Εν κατακλείδι, τα πάντα όσον αφορά στην πρόκριση στα playoffs του Europa League παραμένουν ανοικτά και θα κριθεί στην Μπρατισλάβα.

Τα γκολ: 86' Ελ Αραμπί - 63' Γκριν
Διαιτητής: Λόρενς Βίσερ (Ολλανδία)
Κίτρινες: Εμβιλά – Κάσια
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (69’ Βαλμπουενά), Κούντε, Μασούρας (78’ Γκάρι Ροντρίγκες), Ζινκερνάγκελ (55’ Ραντζέλοβιτς), Τικίνιο (69’ Ελ Αραμπί).
ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (Βλάντιμιρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο, Κανκάβα, Κούτσκα, Ζμράλ (85’ Μεντβέντεφ), Κακβετάτζε, Μπαρσεγκιάν (82’ Ραμίρες), Γκριν.