ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας 1-1: Πλησίασε το θαύμα, έμεινε από δυνάμεις

Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας
Intime News

Europa Conference League: Ο Παναθηναϊκός έδωσε μεγάλη μάχη για να κάνει την ανατροπή, αλλά έμεινε από δυνάμεις κι η Σλάβια Πράγας πήρε την ισοπαλία (1-1) και την πρόκριση για τα playoffs της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» με την ώθηση που τους έδωσε ο κόσμος τους έδειξαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο κι έριξαν στα «σχοινιά» τους αντιπάλους τους.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς μπήκαν με μεγάλο πάθος στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός έστειλε τελικά την μπάλα στα δίχτυα στο 58ο λεπτό, αλλά από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έδειξε να μένει από δυνάμεις.

Στο 42’ υπήρξε μία φάση για την οποία οι παίκτες του Παναθηναϊκού έγιναν έξω φρενών με τον Άγγλο διαιτητή, Πίτερ Μπάνκις, ζητώντας πέναλτι κι αποβολή του τερματοφύλακα της Σλάβια, ο οποίος είχε ήδη κίτρινη κάρτα. Σε εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ, ο Μάντους «γκρέμισε» τον Σένκεφελντ μέσα στην περιοχή, όμως ο ρέφερι έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι.

Το τραγικό λάθος του Καμπετσή στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων στέρησε από το «τριφύλλι» τη δυνατότητα να διεκδικήσει μέχρι το φινάλε το ενδεχόμενο να στείλει το ματς στην παράταση.

Διαιτητής: Πίτερ Μπάνκις (Αγγλία)
Τα γκολ: 58' Σπόραρ - 90+5' Γιουρέτσκα
Κίτρινες: Αλεξανδρόπουλος, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ - Τραορέ, Μάντους, Λινγκρ, Ντόρλεϊ, Σρανζ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (55’ λ.τρ. Κουρμπέλης), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (77’ Καμπετσής), Τσέριν, Βαγιαννίδης (77’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (88’ Καρλίτος), Σπόραρ.
ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντουντιέρα (82’ Μάζοπουστ), Ούσου, Κατσαράμπα, Ντόρλεϊ, Τιεχί (82’ Γιουρέτσκα), Σρανζ (90’+7 Τεσλ), Τραορέ (61’ Σέβτσικ), Χόλες, Ολαγίνκα, Λινγκρ (61’ Λινγκρ).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Σχετικές ειδήσεις