ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρκία: Πυροβολισμοί στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας – Κινδύνεψε ο Χαμίτ Άλτιντοπ

Τουρκία
Wikipedia

Τουρκία: Σοκ στο ποδόσφαιρο της τουρκική χώρας, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία της ομοσπονδίας κι έριξαν εφτά πυροβολισμούς.

Ένας άγνωστος αριθμός ατόμων μπήκαν στις εγκαταστάσεις κι άνοιξαν πυρ, την ώρα που συνεδρίαζε το διοικητικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία, κινδύνεψε το μέλος του Δ.Σ. και θρύλος του ποδοσφαίρου της χώρας, Χαμίτ Άλτιντοπ, καθώς μια από τις σφαίρες κατέληξε στο γραφείο του και πέρασε πάνω από το κεφάλι του.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα όχημα κι έφυγαν πριν προλάβουν να ενεργήσουν οι άνθρωποι της ασφάλειας του κτιρίου. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για το περιστατικό κι ήδη αναζητά στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας, όπως επιβεβαίωσε σε tweet του κι ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Αλί Γιερλίκαγια.

Ο Άλτιντοπ, λίγο μετά το τρομακτικό περιστατικό, δήλωσε: «Μόλις ακούσαμε τους πυροβολισμούς, πέσαμε κατευθείαν στο πάτωμα. Οι φίλοι από το Διοικητικό Συμβούλιο νόμιζαν ότι χτύπησα. Ήμασταν τυχεροί».

Η έδρα της TFF βρίσκεται στη Ρίβα, στα βορειοανατολικά της Κωνσταντινούπολης, στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP, Ομέρ Τσελίκ, είπε ότι μίλησε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί, μετά το επεισόδιο.

Σχετικές ειδήσεις