ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Καραμπάγκ 0-3: «Ερυθρόλευκη» κατάρρευση - Αρνητικό ρεκόρ με 12 ματς δίχως νίκη

Ολυμπιακός - Καραμπάγκ Europa League
Intime News

Europa League: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 0-3 από την Καραμπάγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι έγραψε αρνητική ιστορία στην Ευρώπη.

Την τρίτη τους ήττα σε ισάριθμα ματς γνώρισαν οι «ερυθρόλευκοι» και παραμένουν στον πάτο του 7ου ομίλου.

Στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία, ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Αζέροι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στην κόντρα. Σε μια από τις αντεπιθέσεις της, η Καραμπάγκ άνοιξε το σκορ με τον Οβούσου στο 68’.

Οι «ερυθρόλευκοι», μολονότι είχαν δοκάρι σε σέντρα – σουτ του Μασούρα στο 73’, δεν κατάφεραν να συνέλθουν κι εν τέλει «κατέρρευσαν». Το τραγικό λάθος του Σισέ έφερε το 0-2 από τον Βέσοβιτς στο 82’ κι ο Σεϊντάεφ με τρομερό σουτ υπέγραψε τον θρίαμβο των φιλοξενούμενων στο 86’.

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε τρία γκολ για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς στην Ευρώπη κι έγραψε αρνητικό ρεκόρ, φτάνοντας τα 12 ματς δίχως νίκη! Είναι η χειρότερη επίδοση ελληνικής ομάδας, καθώς ξεπέρασε τα 11 παιχνίδια χωρίς «τρίποντο» που είχαν φτάσει ο ΠΑΟΚ την τριετία 2003-05 κι ο Παναθηναϊκός τη διετία 2010-11.

Europa League
Ολυμπιακός - Καραμπάγκuefa.com

ΤΑ ΓΚΟΛ: 68' Οβούσου, 82' Βέσοβιτς, 86' Σεϊντάεφ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ίρφαν Πελίτο (Βοσνία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βαλμπουενά - Τζαφαργκουλίεφ, Σεϊντάεφ, Γκαράγεφ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Άβιλα, Βρσάλικο, Σισέ (83΄ Βαλμπουενά), Ρεάμπτσιουκ, Εμβιλά, Κουντέ (74΄ Χουάνγκ), Μπουχαλάκης (60΄ Μαρσέλο), Ροντρίγκες (60΄ Μασούρας), Μπιέλ, Ουί Τζο (74΄ Αμπ. Καμαρά).
ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (Γκούρμπαν Γκουρμπάνοφ): Mαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς (90΄+1 Χουσεΐνοφ), Μουσταφαζάντε, Μπ. Χουσεΐνοφ, Τζαφαργκουλίεφ (46΄ Μπαϊράμοφ), Γκαράγεφ, Ρίτσαρντ Αλμέιδα (65΄ Ρομαό), Κάντι, Αντράντε (65΄ Σεϊντάεφ), Ζουμπίρ, Οβούσου (90΄+1 Όζομπιτς).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μίτσελ

Ανδρέας Μπουχαλάκης

Σχετικές ειδήσεις