ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξαλλη η αδερφή του Ρονάλντο: «Κριστιάνο φύγε από το Κατάρ»

Έξαλλη η αδερφή του Ρονάλντο: «Κριστιάνο φύγε από το Κατάρ»
AP Photo

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο προτρέπει τον 37χρονο σούπερ σταρ να αποχωρήσει από την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας στο Κατάρ, ενώ το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σε εξέλιξη.

Το γεγονός ότι ο Φερνάντο Σάντος άφησε στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση με την Ελβετία για τη φάση των «16» προκάλεσε αντιδράσεις. Κυρίως από την πλευρά του 37χρονου σούπερ σταρ. Η ενόχληση του Ρονάλντο ήταν εμφανής, αν και δημοσίως απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας ανέφερε πως οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι εξαιρετικές. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν φάνηκε στη διάρκεια του αγώνα με την Ελβετία αφού η «γλώσσα του σώματος» έδειξε διαφορετικά πράγματα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο να προσθέσει έναν ακόμα κρίκο στο σίριαλ. Η Έλμα Αβέιρο με συνεχόμενα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε πως ζήτησε από τον αδερφό της να αποχωρήσει από το Κατάρ, έτσι ώστε να βάλει τέλος στο σίριαλ που προκαλεί διαρκώς διαμάχες.

«Του ζήτησα τόσο πολύ να φύγει. Χωρίς να κοιτάξει πίσω. Όχι άλλες διαμάχες. Όχι άλλος πόνος. Κατέβασε το κεφάλι του, σκέφτηκε πόσα πολλά έχει κάνει ήδη και πόσα έχει πετύχει και έμεινε. Ήταν τόσα πολλά. Έμεινε και είδε πόσο τεράστιος είναι. Πόσο γιγαντιαίος είναι. Ευχαριστώ», αναφέρει στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε.

«Ήθελα να έρθει σπίτι, να αφήσει την εθνική ομάδα και να καθίσει μαζί μας, ώστε να μπορούμε να τον αγκαλιάσουμε και να του πούμε ότι όλα είναι εντάξει. Να του υπενθυμίσουμε όσα πέτυχε και από πού προήλθε. Πραγματικά ήθελα να μην πάει πουθενά, υποφέραμε αρκετά. Είμαι πολύ λυπημένη με όσα διάβασα και άκουσα, όχι εδώ στο Κατάρ, αλλά στη χώρα μου, στη χώρα του. Πραγματικά πολύ λυπημένη», προσθέτει σε επόμενη ανάρτηση.