ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK – Ολυμπιακός: «Αναστροφή και φύγαμε, αν…» - Η πρώτη σύσκεψη για το Κύπελλο Ελλάδας

AEK - Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδας
Intime News

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Απόλυτοι ήταν οι «ερυθρόλευκοι» στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της «OPAP Arena» για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το «παρών» στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας έδωσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι, ενόψει του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

Οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. και των ομάδων έκαναν έναν πρώτο έλεγχο (μεταξύ άλλων) για τη διαδρομή που θα ακολουθήσει το πούλμαν του Ολυμπιακού. Την διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι «ερυθρόλευκοι» για να προσεγγίσουν την υπογειοποίηση, για να βρεθούν στο εσωτερικό του γηπέδου.

Οι υπεύθυνοι τσέκαραν όλους τους γύρω δρόμους και φυσικά το άλσος, με σκοπό να αποφευχθεί κάθε δυνατή προσέγγιση των φίλων της ΑΕΚ, για να «υποδεχθούν» το πούλμαν. Στο τραπέζι συζητήθηκαν τα πάντα, όπως οι ώρες άφιξης και αναχώρησης κι όλες οι κινήσεις που θα γίνουν, μέχρι η αποστολή του Ολυμπιακού να μπει στο εσωτερικό της «OPAP Arena».

«Στο πρώτο αντικείμενο θα φύγουμε»

Ο εκπρόσωπος της ομάδας του Πειραιά, ξεκαθάρισε τη θέση των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι: «στην πρώτη πέτρα, στο πρώτο αντικείμενο προς το πούλμαν της αποστολής της ομάδας μας, το δηλώνουμε από τώρα να το γνωρίζουν οι αρχές, εμείς θα κάνουμε αναστροφή, θα φύγουμε και δεν θα γίνει το ματς. Ξεκάθαρα...!»

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, από την πλευρά τους, έδειξαν όσα αξιώνουν από την ΕΛ.ΑΣ. και τους τρόπους για την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Επίσης, υπογράμμισαν ότι είναι δουλειά της αστυνομίας να διασφαλίσει την ομαλή πρόσβαση του Ολυμπιακού στο γήπεδο, όπως συμβαίνει με την παρουσία της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Να θυμίσουμε, άλλωστε, ότι τόσο η αποστολή του ΠΑΟΚ, όσο κι εκείνη του Παναθηναϊκού δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα, κατά την άφιξη και την αναχώρηση της από την «OPAP Arena», ανεξάρτητα από την ένταση που υπήρξε ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία.