ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Καταγγελία στην UEFA για απειλές από τον διαιτητή του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Super League: Καταγγελία στην UEFA για απειλές από τον διαιτητή του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Intime

Super League: Ο Γιάκομπ Κέλετ κατήγγειλε στην UEFA πως δέχθηκε απειλές μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η φετινή Super League είναι πιο συναρπαστική από ποτέ, με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε απόσταση πέντε βαθμών, με 9 αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ωστόσο, εδώ και αρκετό καιρό, με αποκορύφωμα και τις διαιτησίες στη πρώτη αγωνιστική των Play Off υπάρχει μεγάλη ένταση και γκρίνια για τους ορισμούς από την ΚΕΔ.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει κι αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport.

Σύμφωνα με αυτό, ο Γιάκομπ Κέλετ, ο Δανός διαιτητής που «σφύριξε» το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, κατήγγειλε στην UEFA πως μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου δέχθηκε απειλές όταν γύρισε στη χώρα του.

Θυμίζουμε πως σε εκείνο το παιχνίδι οι Πειραιώτες είχαν δημιουργήσει ένταση, για το πέναλτι του Άβιλα στον Ιωαννίδη, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική των Play Off της Super League, στο οποίο το τριφύλλι έχει πολλά δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία, ήταν να έρθει ο Elite διαιτητής Ιστβάν Βεντ, αλλά ο Ούγγρος ενημέρωσε το πρωί της Πέμπτης πως δεν θα μπορέσει, με αποτέλεσμα να επιλεγεί ο Νταμπάνοβιτς.

Τέλος, για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός του «Καραϊσκάκης», τον περασμένο μήνα, η ΚΕΔ είχε συμφωνήσει να έρθει Elite διαιτητής από την Πορτογαλία, ο οποίος όμως αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να επιλεχθεί ο Ζοάο Πινέιρο, για τον οποίο είχαν παράπονα οι Πειραιώτες.