ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Έκπληξη με Ριέρα - Εξετάζεται για νέος προπονητής

Ολυμπιακός: Έκπληξη με Ριέρα - Εξετάζεται για νέος προπονητής
EPA/Alejandro Garcia, ΑΜΠΕ

Ολυμπιακός: Στη λίστα των προπονητών που εξετάζονται για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο βρίσκεται και ο Άλμπερτ Ριέρα.

Ο Ισπανός ακολουθεί τα τελευταία χρόνια καριέρα προπονητή και πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Σλοβακίας έπειτα από πέντε χρόνια.

Τα πρώτα του… βήμα μακριά από τον αγωνιστικό χώρο τα έκανε στη Γαλατάσαραϊ, ως βοηθός του Φατίχ Τερίμ, ενώ η «Τσιμ Μπομ» αποτέλεσε την επόμενη ομάδα του μετά το πέρασμά του από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Ο Άλμπερτ Ριέρα έφτασε το καλοκαίρι του 2010 στην Ελλάδα, αλλά έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο αναχώρησε για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «Φως» ο πρώην άσος των «ερυθρόλευκων» δεν… αποκλείεται να επιστρέψει στο Ρέντη, αλλά αυτή τη φορά ως προπονητής. Μάλιστα, τα δείγματα που έχει παρουσιάσει από τις πρώτες του προσπάθειες ως κόουτς είναι θετικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει «κοπεί» από τη λίστα του Ολυμπιακού για τον πάγκο, με τον Αντόνιο Κορδόν να συνεχίζει να συλλέγει πληροφορίες και να έχει επαφές με προπονητές. Βέβαια, το όνομα του Άλμπερτ Ριέρα δεν εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις, μια και υπάρχουν πιο δυνατοί «υποψήφιοι».

Σχετικές ειδήσεις