ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Τσέλσι: Ρίχνει «βόμβα» με Νεϊμάρ - Κρούση στην Παρί για τη μεταγραφή

Μεταγραφές, Τσέλσι: Ρίχνει «βόμβα» με Νεϊμάρ - Κρούση στην Παρί για τη μεταγραφή
EPA/Mohammed Badra, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Επίσημη κίνηση για την απόκτηση του Νεϊμάρ έκανε η Τσέλσι, «χτυπώντας» την… πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το τελευταίο διάστημα, οι σχέσεις του Νεϊμάρ με τον οργανισμό της γαλλικής ομάδας μόνο χαρούμενες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Πολλοί οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν καταφερθεί εναντίον του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, αποδίδοντάς του ευθύνες για μία ακόμα αποτυχημένη πορεία της ομάδας στο Champions League.

Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση των Παριζιάνων δεν εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο «απώλειας» του Νεϊμάρ, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που η μεταγραφή του Βραζιλιάνου είχε «σπάσει» κάθε ρεκόρ, με τους Γάλλους να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των 222 εκατομμύριων ευρώ για να τον πάρουν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα «le10sport» το μέλλον του διεθνή άσου ίσως είναι στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι. Όπως τονίζεται, οι «μπλε» έκαναν μία επίσημη κρούση στην Παρί Σεν Ζερμέν, ούτως ώστε να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν τη μεταγραφή του Νεϊμάρ.

Τη φετινή σεζόν, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έγραψε 29 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις με τους Γάλλους, σημειώνοντας 18 τέρματα και μοιράζοντας 19 ασίστ, ενώ παράλληλα πήρε μέρος στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τη «σελεσάο», πετυχαίνοντας δύο γκολ και δίνοντας 1 ασίστ, σε τρεις εμφανίσεις.

Ωστόσο, από τις αρχές Μαρτίου βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σχετικές ειδήσεις