Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραυματισμός σοκ του γκολκίπερ της Ρέιντζερς

Newsbomb

Τρόμαξαν άπαντες τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και τους πάγκους των δύο ομάδων αλλά και οι θεατές στις εξέδρες από τον τραυματισμό στο κεφάλι του γκολκίπερ της Ρέιντζερς, Στιβ Σίμονσεν, στη διάρκεια του αγώνα με την Σεντ Τζόνστον για το σκωτσέζικο Λιγκ Καπ

Ο 35χρονος τερματοφύλακας προσέκρουσε με το κεφάλι στη βάση του αριστερού του κάθετου δοκαριού στην προσπάθεια του να εμποδίσει τη μπάλα να καταλήξει νωρίς στο β' μέρος στα δίκτυα του μετά από την κεφαλιά του Μπράιαν Γκρέιαμ.

Αμέσως τρομαγμένοι συμπαίκτες, αντίπαλοι και διαιτητής κάλεσαν τους γιατρούς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο άτυχος Σίμονσεν όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι και μεταφέρθηκε με φορείο στο ιατρείο του «Άϊμπροξ Π΄ρκ» πριν διακοστεί στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Γλασκώβης.
Σύμφωνα με τον τεχνικό της Ρέιντζερς Άλι η πρώτη ενημέρωση από τον γιατρό ήταν ότι η διακομιδή έγινε για προληπτικούς λόγους αλλά πρέπει να γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις για να είναι σίγουρο πως ο τραυματισμός δεν είναι κάτι σοβαρό. Η γηπεδούχος τελικά πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Λιούις ΜακΛάουντ τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε.

Πηγή: onsports.gr