Ουζουνίδης: «Ήμουν σίγουρος πως θα νικούσαμε»

Ουζουνίδης: «Ήμουν σίγουρος πως θα νικούσαμε»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκάλυψε ότι ήταν σίγουρος για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, που τελικά ήρθε με 1-0.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Εβρίτης τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Μία πολύ δίκαιη νίκη για εμάς. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Κάναμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο κι επιθετικά και αμυντικά. Κάναμε ευκαιρίες, είχαμε ηρεμία όταν την είχαμε. Παίξαμε ποδόσφαιρο όπως θέλαμε. Να είμαστε αποφασιστικοί χωρίς την μπάλα και ήρεμοι με αυτή. Φυσιολογικό ότι δεν πιέσαμε τόσο στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά είχαμε συγκέντρωση, επιθετικά κάναμε ευκαιρίες κι αν κάναμε σωστές επιλογές θα είχαμε κάνει κι άλλες. Κερδίσαμε δίκαια και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Εύχομαι να έρθει κοντά μας και να μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για τον συνδυασμό όμορφου ποδοσφαίρου και νίκης: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα. Δεν αρκεί να υπάρχει η συγκέντρωση με τον Ολυμπιακό, αλλά η σταθερότητα σε όλους τους αγώνες. Είμαστε εκεί που είμαστε γιατί έχουμε χάσει βαθμούς σε παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε. Είχαμε καλή παρουσία στα τελευταία παιχνίδια. Θέλω περισσότερη σταθερότητα και διάρκεια για να φτιάξουμε μία ομάδα που να διεκδικεί τίτλους».

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr