Ποδόσφαιρο - Επανέναρξη του πρωταθλήματος ζήτησε η Super League από τον Βασιλειάδη

Ποδόσφαιρο - Επανέναρξη του πρωταθλήματος ζήτησε η Super League από τον Βασιλειάδη

Super League: «Η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα»

Κάθετα αντίθετη στην απόφαση της κυβέρνησης για την επ΄αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, την Κυριακή, είναι η Super League, με τον πρόεδρό της, Γιώργο Στράτο, να μεταφέρει τις ενστάσεις των ΠΑΕ για την συγκεκριμένη απόφαση στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

«Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν ωφελεί κανέναν. Ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και θέτει σε τεράστια διακινδύνευση όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέραν των οικονομικών συνεπειών επί δικαίων και αδίκων σε όλες τις ομάδες», τόνισε σήμερα, Τρίτη (13/03/2018) ο Γιώργος Στράτος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Πρόσθεσε μάλιστα πως «υφίσταται νόμος, υπάρχουν προβλεπόμενες ποινές, υπάρχουν αρμόδια όργανα για να καταλογίσουν ευθύνες και αυτή είναι η δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί αναγκαίο για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου, πάντα εναρμονισμένο με τους διεθνείς κανονισμούς, εμείς θα είμαστε αρωγοί με συγκεκριμένες προτάσεις».

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως δεν υφίσταται θέμα διάστασης απόψεων, σημειώνοντας πως στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κατατέθηκε η άποψη του συνόλου των μελών της Λίγκας.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr