Παναθηναϊκή Συμμαχία σε Αλαφουζο: «Απαιτούμε να ξεκουμπιστείς...»

Παναθηναϊκή Συμμαχία σε Αλαφουζο: «Απαιτούμε να ξεκουμπιστείς...»

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με νέα ανακοίνωσή της επιτίθεται στον Γιάννη Αλαφούζο για τα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ.

Μάλιστα αναφέρεται σε όλα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ τονίζει ότι θα πρέπει να φοβούνται όλοι την οργή των υπομονετικών ανθρώπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη ανησυχία, είμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να τοποθετηθούμε ξανά για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργούνται προς καταστολή των ενδεχόμενων αντιδράσεων, τίποτα δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ίσα - ίσα είμαστε θεατές σε ένα έργο διάλυσης της ομάδας, σε ένα έργο παραλογισμού σε όλα τα επίπεδα, ύπουλο και σκοτεινό, του οποίου οι σκηνοθέτες και εκτελεστές μοναδικό σκοπό έχουν να υποθηκεύσουν το μέλλον του Συλλόγου.

Βλέπουμε τον δήθεν υπό αποχώρηση αλλά πάντα παρόντα, όταν πρόκειται να κάνει κακό στην ομάδα μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο να έχει «φροντίσει» να ξεκινήσει η ομάδα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την επόμενη σαιζόν με τα ασήκωτα βάρη της ΣΚΟΠΙΜΗΣ, μεθοδευμένης από τον ίδιο αφαίρεσης έξι βαθμών, της ΣΚΟΠΙΜΗΣ, μεθοδευμένης από τον ίδιο απαγόρευσης μεταγραφών, της ΣΚΟΠΙΜΗΣ, μεθοδευμένης από τον ίδιο αποχώρησης όσων αξιόλογων παικτών έχουν απομείνει, της ΣΚΟΠΙΜΗΣ, μεθοδευμένης από τον ίδιο εκδίωξης του Μαρίνου Ουζουνίδη και της παραπέρα μείωσης του μπάτζετ σε επίπεδα ομάδας φούτμπωλ ληγκ.

Βλέπουμε δηλαδή το εντελώς παράλογο σκηνικό ο Γιάννης Αλαφούζος να καθορίζει το άμεσο μέλλον της ομάδας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ώστε να αποτελειώσει την καταστροφή της στο επόμενο χρονικό διάστημα, να απολύει και να προσλαμβάνει προπονητές, τεχνικό διευθυντή και ποδοσφαιριστές, ενώ υποτίθεται ότι επιθυμεί να αποχωρήσει και να παραδώσει σε άλλους τη διοίκηση της ομάδας και απορούμε πώς αυτοί οι άλλοι τον αφήνουν να αλωνίζει χωρίς να αντιδρούν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει νιώσει στο πετσί του την αδικία επί δεκαετίες, έχει βιώσει την προδοσία εκ των έσω, έχει νιώσει να του στερούν το τριφύλλι της καρδιάς του. Έπαθε όσο κανένας άλλος κόσμος και έμαθε και απαιτεί να σταματήσει η λαίλαπα της προσχεδιασμένης καταστροφής.

Γιάννη Αλαφούζο, σταμάτα εδώ και τώρα, ΧΘΕΣ, την παραμικρή ενασχόληση με τον Παναθηναϊκό. Απαιτούμε να παραδώσεις άμεσα τις μετοχές σου, τόσο τις προσωπικές σου όσο και της Sortivo και να ξεκουμπιστείς – άλλωστε είναι τόσο εύκολο να τις παραδώσεις όσο εύκολα τις παρέλαβες. Απαιτούμε να πληρώσεις όλα τα χρέη που δημιούργησες... Η συνέχιση της οποιασδήποτε εμπλοκής σου στην ομάδα και πολύ περισσότερο ο σχεδιασμός από σένα (!!!) της επόμενης μέρας, είναι εξοργιστικά και προσβλητικά για την ιστορία μας.

Απαιτούμε από το κατευθυνόμενο μιντιακό σου σύστημα να σταματήσει τη σχεδιασμένη προπαγάνδα που έχει σκοπό να συνηθίσουμε ότι θα είσαι εδώ και την επόμενη μέρα με δήθεν “Plan B” και άλλα σχέδια καταστροφής και διάλυσης».

Διαβάστε περισσότερα και ολόκληρη την ανακοίνωση στο Leoforos.gr