ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρία πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε Σερί

Τρία πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε Σερί

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε σερί, όμως λίγα είναι αυτά που μπορούν να μας προσφέρουν διπλή ευχαρίστηση στη συνέχεια.

Για αυτό και τελικά, καταλήγουμε στο να μην κάνουμε σερί όλα αυτά που θα μπορούσαμε, αλλά μετά την ολοκλήρωση ενός task τείνουμε να ξαναγεμίζουμε τις μπαταρίες μας και να συνεχίζουμε αργότερα.

Τέρμα πια, το reboot. Διότι, φέτος το Μουντιάλ σε «προκαλεί» να κάνεις όλο και περισσότερα απλά και καθημερινά πράγματα σερί. Παρακάτω θα βρείτε τρία από τα πιο απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου σερί και να το ευχαριστηθείτε διπλά.

Να βλέπουμε αγώνες ποδοσφαίρου

Το καλύτερο πράγμα που μας προσφέρει το Μουντιάλ, κάθε τετραετία, είναι οι αγώνες που έχει προγραμματίσει να γίνονται back to back. Δηλαδή, τα σερί αγώνων που μας βρίσκουν στον καναπέ, εντελώς προσηλωμένους, να παρακολουθούμε μια ομάδα που δεν μας ενδιαφέρει και πολύ αλλά πρέπει να δούμε το ματς για να καταλάβουμε πώς κατέληξαν αυτοί στους ημιτελικούς. Έτσι, ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα αυτές τις είκοσι ημέρες του Μουντιάλ, είναι να παραγγέλνουμε σερί από έξω και να βλέπουμε όλους τους αγώνες που μας οδηγούν στο παγκόσμιο κύπελλο.

Να κερδίζουμε από τους αγώνες ποδοσφαίρου

Όσο λοιπόν, βλέπουμε σερί όλους τους αγώνες, οι γνώσεις μας για αυτούς αυξάνονται δραματικά γρήγορα και εύκολα. Μαζί με το Μουντιάλ που ήρθε σερί μετά από Champions League και Europa League, επιστρέφει και πάλι το Seri Application του Stoiximan.gr που θα μας καθηλώσει και θα μοιράσει μέχρι 1.000.000€ μετρητά, εντελώς δωρεάν! Αρκεί βέβαια, να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα με το κινητό στο χέρι.

Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι του Stoiximan.gr, καλούμαστε να προβλέψουμε σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα που παρουσιάζονται, με στόχο να πραγματοποιήσουμε το μεγαλύτερο σερί επιτυχημένων προβλέψεων απαντώντας σε μια ερώτηση σε κάθε αγώνα. Με άλλα λόγια, πρέπει απλώς να απαντάμε σε ερωτήσεις/διλήμματα για τους αγώνες που έρχονται. Άσε που μπορούμε να αλλάξουμε και την απάντησή μας μέχρι… τελευταία στιγμή, ενώ την ημέρα που το πρόγραμμα θα έχει 3 ή 4 αγώνες, θα υπάρχουν ερωτήσεις που θα αφορούν τους συγκεκριμένους αγώνες που έρχονται.

Για να κερδίσει λοιπόν, κάποιος το 1.000.000 ευρώ, θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε 32 Σερί διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λάθος απάντηση, ενώ αν δεν απαντήσει κάποιο από τα διλήμματα, βγαίνει πάλι κερδισμένος, καθώς συνεχίζει κανονικά στα επόμενα. Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του απόλυτου σερί, θα δοθούν έπαθλα για, το μεγαλύτερο σερί με βάση την τελική κατάταξη, αλλά και για τις περισσότερες σωστές προβλέψεις με βάση την κατάταξη. Αξίζει βέβαια, να σημειωθεί, πως κάθε φορά που κάποιος συμμετέχοντας χάνει σε μία ερώτηση, ξεκινάει το σερί του από την αρχή.

Με ένα εκατομμύριο ευρώ μετρητά, πως να μην αγαπήσουμε ακόμη ένα σερί;

Να καλούμε την παρέα μας στο σπίτι

Στην πραγματικότητα όμως, όλα ξεκινούν από την καλή παρέα. Φέτος λοιπόν, με τόσους σερί αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στη Ρωσία, οριακά θα… κατασκηνώσετε με τους κολλητούς σας! Διότι, για όλους αυτούς τους αγώνες πρέπει να έχετε και τη σωστή παρέα. Για αυτό λοιπόν, από τα αγαπημένα μας πράγματα που θέλουμε και μας αρέσει να κάνουμε σερί είναι να καλούμε την παρέα μας στο σπίτι για να παραγγείλουμε και να δούμε όσους περισσότερους αγώνες μπορούμε.