ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρία apps που κάθε ποδοσφαιρόφιλος οφείλει να έχει αυτό το Kαλοκαίρι

Τρία apps που κάθε ποδοσφαιρόφιλος οφείλει να έχει αυτό το Kαλοκαίρι

Ποδοσφαιρόφιλοι του κόσμου ενωθείτε, διότι αυτό το Καλοκαίρι, θα το περάσετε με το κινητό στο χέρι.

Με τους πολλούς και καθημερινούς αγώνες του Μουντιάλ, είναι σχεδόν αδύνατον να καταφέρετε να παρακολουθήσετε κάθε αγαπημένη σας ομάδα, πόσω μάλλον να βάζετε τα κλασικά στοιχήματα με την παρέα σας. Για να μην χάσετε λοιπόν, κανέναν σερί αγώνα από το φετινό Μουντιάλ, παρακάτω θα βρείτε τρεις εφαρμογές για iOS και Android, που κάθε ποδοσφαιρόφιλος οφείλει να έχει κατεβάσει στο κινητό του, αυτό το Καλοκαίρι.

The FIFA World Cup App για να ενημερώνεστε διαρκώς

Το επίσημο app του FIFA μοιάζει να είναι η πρώτη εφαρμογή που θα έπρεπε να έχετε ήδη κατεβάσει πριν αρχίσει η σεζόν του Μουντιάλ. Διότι, το FIFA App σας κρατά ενήμερους για κάθε εξέλιξη, ακριβώς την ώρα που συμβαίνει. Ειδοποιήσεις που «σκάνε» στο κινητό real-time, έκτακτα νέα, μοναδικά βίντεο και συνεντεύξεις, με αυτή την εφαρμογή θα… κολλήσετε! Για να μην αναφέρουμε το ότι δεν θα ακυρώνετε κανένα ραντεβού σας, επειδή έχει αγώνα.

Seri App από το Stoiximan.gr για να διεκδικήσετε 1.000.000€!

Μπορεί με το Official FIFA App, να είστε συνεχώς ενήμεροι για τους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου, όμως με το Seri App του Stoiximan.gr θα φύγετε… σερί για Μουντιάλ! Διότι, μαζί με το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, επιστρέφει και το Seri Application του Stoiximan.gr που εκτός από το ότι θα σας καθηλώσει, θα μοιράσει και μέχρι 1.000.000 ευρώ μετρητά, εντελώς δωρεάν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προβλέψετε σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα που παρουσιάζονται, με στόχο να πραγματοποιήσετε το μεγαλύτερο σερί επιτυχημένων προβλέψεων απαντώντας σε μια ερώτηση σε κάθε αγώνα. Το παιχνίδι είναι απλό, κι εσείς μπορείτε πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζατε, να βγείτε κερδισμένοι.

Κάθε αγώνας γίνεται άκρως συναρπαστικός, καθώς περιλαμβάνει μια σειρά από διλήμματα, πάντοτε, σε λογική Σωστού/Λάθους και Ναι/Όχι. Έτσι, ο κάθε χρήστης καλείται να απαντήσει σε μια ερώτηση για κάθε γεγονός. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως ο κάθε συμμετέχοντας μπορεί να αλλάξει το δίλημμα στο οποίο θα απαντήσει, ή ακόμα και την απάντησή του στο ίδιο δίλημμα του όσες φορές θέλει μέχρι να κλειδώσει η απάντησή του, την αναγραφόμενη ώρα που υπάρχει στην εφαρμογή. Την ημέρα που το πρόγραμμα θα έχει 3 ή 4 αγώνες, θα υπάρχουν ερωτήσεις που θα αφορούν τους συγκεκριμένους αγώνες, ενώ την ημέρα που δεν υπάρχει αγώνας, θα είναι ανοιχτές οι ερωτήσεις για τους αγώνες που έρχονται.

Για να κερδίσει κάποιος το 1.000.000 ευρώ θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε 32 Σερί διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λάθος απάντηση, ενώ αν δεν απαντήσει κάποιο από τα διλήμματα συνεχίζει κανονικά στα επόμενα. Όμως, μην σας παίρνει από κάτω, εάν δεν καταφέρετε να κερδίσετε το μεγάλο έπαθλο του ενός εκατομμυρίου, μπορείτε να βγείτε νικητές στα παρακάτω: (i) το μεγαλύτερο σερί με βάση την τελική κατάταξη (αν δεν υπάρχει το απόλυτο, πχ. 18, 24 σερί σωστές απαντήσεις κλπ.), αλλά και για (ii) τις περισσότερες σωστές προβλέψεις με βάση την κατάταξη (πχ. 40 συνολικά σωστές προβλέψεις αλλά όχι σε διαδοχική σειρά). Παρόλα αυτά, πρέπει να γνωρίζετε πως κάθε φορά που κάποιος συμμετέχοντας χάνει σε μία ερώτηση, ξεκινάει το σερί του από την αρχή.

Εκτός των παραπάνω, το Seri Application του Stoiximan.gr είναι εδώ για να σας κάνει να διασκεδάζετε διπλά, αφού κάθε συμμετέχοντας μπορεί να δημιουργήσει groups ή να μπει σε groups άλλων παικτών, και να διεκδικήσει κάποιο από τα ομαδικά χρηματικά έπαθλα.

Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ: stoiximan.gr/seri

FIFA Mobile από την EA Sports για να πάτε την αγαπημένη σας ομάδα στους τελικούς

Μπορεί η ομάδα σας να μην προκρίθηκε ούτε καν στην πρώτη φάση των αγώνων, όμως δεν χρειάζεται να το βάλετε κάτω. Με το 2018 FIFA Mobile App, μπορείτε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα στον ψηφιακό κόσμο του Μουντιάλ, όπου κι αν βρίσκεστε. Ξαναγράψτε ιστορία με το πιο αγαπημένο παιχνίδι όλων των εποχών και μεταμορφωθείτε στον πιο επιτυχημένο «coach» ποδοσφαιρικής ομάδας!

Αφού λοιπόν, κατεβάσετε τις τρεις παραπάνω εφαρμογές, είστε έτοιμοι να φύγετε σερί για Μουντιάλ και… κερδισμένοι!