ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνούν για τον Βοτανικό Μπακογιάννης, Ηλιόπουλος

Συμφωνούν για τον Βοτανικό Μπακογιάννης, Ηλιόπουλος

Οι δυο υποψήφιοι Δήμαρχοι Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και Νάσος Ηλιόπουλος, συμφώνησαν πως πρέπει να υλοποιηθεί το πρότζεκτ του Βοτανικού που θα δώσει λύση συνολικά στον Παναθηναϊκό.

Ο Βοτανικός είναι το πιο «καυτό» θέμα της επικαιρότητας για τον Παναθηναϊκό, με την κυβέρνηση αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση να συμφωνούν πως το έργο της Διπλής Ανάπλασης πρέπει να προχωρήσει και να δώσει λύση τόσο στην πόλη όσο και στον Σύλλογο. Σημαντική παράμετρος, είναι και η στάση που θα έχει ο Δήμος Αθηναίων πάνω στο θέμα, ένας Δήμος που από το βράδυ της Κυριακής θα έχει νέο Δήμαρχο. Είτε τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά», είτε τον Νάσο Ηλιόπουλο με τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη».

Το θετικό στην υπόθεση αυτή, είναι πως αμφότεροι συμφωνούν ότι ο Βοτανικός είναι η πλέον ξεκάθαρη λύση τόσο για να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το δικό του γήπεδο, όσο και για να επωφεληθεί σε χώρους πολιτισμού, άθλησης και πρασίνου η πόλη. Οι δυο υποψήφιοι που θα αναμετρηθούν στον Β’ γύρο των εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων, φιλοξενήθηκαν σε debate στην ΕΡΤ και στην τελευταία ενότητα, όπου έκαναν ερωτήσεις ο ένας στον άλλον, τέθηκε το θέμα του Βοτανικού. Την ερώτηση έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης και στον διάλογο που έγινε, διαπιστώθηκε πως αμφότεροι συμφωνούν για την υλοποίηση του έργου που θα δώσει συνολικά λύση στον Σύλλογο του Παναθηναϊκού αλλά και λύσεις στην πόλη σε αρκετούς τομείς.

Ο διάλογος των δυο υποψήφιων Δημάρχων για τον Βοτανικό στο Onsports.gr