Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαράδεκτος ο Λιονέλ Μέσι – Χτύπησε αντίπαλο και δέχθηκε ιστορική αποβολή (video)

Newsbomb

Μετά από 17 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, ο Λιονέλ Μέσι δέχθηκε την πρώτη κόκκινη κάρτα της καριέρας του

Συνέβη και αυτό! Μετά από 753 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο «βασιλιάς» Μέσι, δέχθηκε την πρώτη κόκκινη κάρτα της καριέρας του, στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπιλμπάο.

Τα πράγματα στη Μπαρτσελόνα είναι πολύ δύσκολα και αυτό φαίνεται και εντός αγωνιστικού χώρου. Μετά τα δημοσιεύματα περί χρεοκοπίας και τα αρκετά αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ήρθε και η απώλεια του Σουπερ Καπ για τους Μπλαουγκράνα.

Η Μπιλμπάο κέρδισε 3-2 τη Μπαρτσελόνα και κατέκτησε τον τίτλο, με την πρώτη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο σούπερ σταρ της ομάδας να δυσκολεύει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που ο «Λίο» αντίκρυσε αυτή την κάρτα, ίσως όμως αποδειχθεί μεγάλο πλήγμα για τον ίδιο και την ομάδα του. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η παράβαση θεωρείται σοβαρή και εάν εξεταστεί σύμφωνα με το άρθρο 98 του πειθαρχικού κώδικα της ισπανικής λίγκα, ο Μέσι κινδυνεύει με τιμωρία τεσσάρων έως 12 αγώνων. Εάν δεν θεωρηθεί επιθετική η κίνησή του, τότε η τιμωρία είναι από ένα έως τρία παιχνίδια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό