ΣΠΟΡ

LIVE BLOG, Στέφανος Τσιτσιπάς: Πάλεψε αλλά έμεινε εκτός τελικού - Η μετάδοση του Newsbomb.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ημιτελικού με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, με έπαθλο μια θέση στον μεγάλο τελικό του Australian Open.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος διεκδικεί την παρθενική του παρουσία στον τελικό του Grand Slam της Μελβούρνης.

Η αποστολή του, βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι καθώς αντίπαλος του είναι το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, σε μια... επανάληψη της περσινής συνάντησης τους στους «4».

Ο Τσιτσιπάς ευελπιστεί σήμερα (28/1) σε διαφορετικό αποτέλεσμα, κάτι που θα σημαίνει ότι θα δώσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του το «παρών» στον αγώνα που κρίνει τον τίτλο σε major τουρνουά. Η πρώτη ήταν στο Roland Garros του 2021, όπου το Νο4 του κόσμου είχε κερδίσει τον Ρώσο στα προημιτελικά.

Ο Έλληνας τενίστας θέλει ουσιαστικά να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο Australian Open, με αποκορύφωμα τη σαρωτική εμφάνιση κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ. Από την άλλη, ο Μεντβέντεφ έκανε μια επική ανατροπή στον προηγούμενο γύρο, αποκλείοντας τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, μολονότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ.

Οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι για ένατη φορά, με τον Έλληνα πρωταθλητή να ψάχνει την τρίτη νίκη του, η οποία θα τον στείλει και στον συνολικά 11ο τελικό της καριέρας του.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ημιτελικού Τσιτσιπάς - Μεντβέντεφ