ΣΠΟΡ

Ολοκληρώθηκαν οι διοργανώσεις μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος

Ολοκληρώθηκαν οι διοργανώσεις μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος είναι ένα σωματείο που σκοπό έχει την ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους και την εξάσκηση των Ελλήνων αστυνομικών.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι όλες οι διοργανώσεις γίνονται εκτός χρόνου υπηρεσίας των αστυνομικών και δεν επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός καθώς όλα τα έσοδα προκύπτουν από τις εισφορές των μελών και χορηγίες φίλων.

Στις διοργανώσεις της καλαθοσφαίρισης αγωνίζονται ανά την επικράτεια περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί, από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, και διοργανώνονται περίπου 450 αγώνες καλαθοσφαίρισης.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε ρεκόρ διοργανώσεων καθώς έλαβαν χώρα το 18ο Πρωτάθλημα, το 12ο Κύπελλο και το 6ο Κύπελλο Φιλίας αστυνομικών υπηρεσιών Νομού Αττικής, το 1ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης καθώς και το 7ο Πρωτάθλημα και το 1ο Κύπελλο αστυνομικών υπηρεσιών Θεσσαλονίκης.

Στη διοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών της Αττικής θριαμβεύτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης καθώς κατέκτησε τόσο το 18ο Πρωτάθλημα όσο και το 12ο Κύπελλο φθάνοντας στις 10 κατακτήσεις στις 12 διοργανώσεις. Το Τ.Α. Αγίου Δημητρίου έμεινε με τη χαρά της συμμετοχής στους τελικούς των δύο διοργανώσεων κατακτώντας τη δεύτερη θέση σε αυτές. Την τρίτη και τέταρτη τιμητική θέση κατέκτησαν οι ομάδες της Υ.Κ.Α. και της Οικονομικής Αστυνομίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr