ΣΠΟΡ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ο Παναθηναϊκός έχασε έναν γνήσιο φίλο

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ο Παναθηναϊκός έχασε έναν γνήσιο φίλο

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού και στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, ο σύλλογος εξέδωσε σχετικές ανακοινώσεις.

«Κεραυνός εν αιθρία» ήταν η είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο 62χρονος τραγουδιστής και συνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/09). Τις τελευταίες ημέρες και μετά τη συναυλία που πραγματοποίησε με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στον Βόλο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας διέμενε στο σπίτι που διατηρούσε στον Πτελεό. Σήμερα τα ξημερώματα, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, μετά από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα που υπέστη στη διάρκεια της νύχτας.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ήταν γνωστός φίλαθλος και αρκετές φορές είχε βρεθεί σε διάφορα γήπεδα όχι για να δώσει κάποια συναυλία αλλά για να παρακολουθήσει αγώνες ποδοσφαίρου ή μπάσκετ. Ειδικότερα της αγαπημένης του ομάδας, που δεν ήταν άλλη από τον Παναθηναϊκό. Σε αρκετές συνεντεύξεις του, μάλιστα, είχε μιλήσει για την αγάπη του στο «τριφύλλι» και δεν δίσταζε να εκδηλώνει δημόσια τα αισθήματά του για τους «πράσινους». Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αλλά και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα…

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α. Ο.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ