Παναθηναϊκός ΑΟ: «Δεν θα αγωνιστούμε την επόμενη φορά που θα προσβληθούν οι αξίες μας»

Newsroom Newsroom

Παναθηναϊκός ΑΟ: «Δεν θα αγωνιστούμε την επόμενη φορά που θα προσβληθούν οι αξίες μας»

Σκληρή ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο με αφορμή ένα περιστατικό που έγινε την Κυριακή (26/01) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στον αγώνα με το Σπόρτιγκ για την Α1 μπάσκετ των γυναικών.

Περίπου 50 άτομα εισέβαλλαν στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» χωρίς εισιτήρια και χωρίς να υπολογίσουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που ήταν στην είσοδο, για να βρεθούν στις κερκίδες για τον αγώνα με το Σπόρτιγκ. Στο «τριφύλλι» είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με το περιστατικό αυτό, ξεκαθαρίζοντας πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο, σε οποιοδήποτε γήπεδο, το τμήμα του Συλλόγου δεν θα αγωνιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προσβολή των ιδεών και των αξιών του Ομίλου που μετράει 112 χρόνια ιστορίας…

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είναι ένας Σύλλογος με Αρχές, Αξίες και Ιστορία 112 ετών. Παραμένοντας πιστοί σε όλα αυτά αλλά και συνεπείς στα πιστεύω μας δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω σε γεγονότα που προσβάλλουν τον Σύλλογο και προάγουν μεθόδους που αμαυρώνουν την Ιστορία του.

Την Κυριακή 26/1 στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ γυναικών με τον Σπόρτιγκ, 50 άτομα εισέβαλλαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια μην υπολογίζοντας τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που βρίσκονταν στην είσοδο του «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Κατόπιν τούτου δηλώνουμε ρητά πως την επόμενη φορά που θα λάβει χώρα ανάλογο περιστατικό σε οποιοδήποτε γήπεδο που αγωνίζεται τμήμα του Συλλόγου μας, αυτό δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απέχθειας σε αυτές τις μη Παναθηναϊκές τακτικές και συμπεριφορές».

ΠΗΓΗ: Leoforos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved