ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκή… τρέλα στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για το πρωτάθλημα (videos+photos)

Παναθηναϊκή… τρέλα στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για το πρωτάθλημα (videos+photos)

Ασφυκτικά γεμάτο το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο, έγινε πανζουρλισμός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού όταν εμφανίστηκαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο βόλεϊ.

Ο Παναθηναϊκός μετά από 14 χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο βόλεϊ, διαλύοντας στους τελικούς τον Ολυμπιακό. Μετά το 3-0 στο κλειστό του Ρέντη, την Κυριακή ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 και στο κλειστό του Αγίου Θωμά για να κάνει το 2-0 στη σειρά και να σηκώσει το 25ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Όπως ήταν λογικό, στις τάξεις του κόσμου του Παναθηναϊκού το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Μόλις γνωστοποιήθηκε πως η ομάδα θα πάει στη Λεωφόρο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φίλοι του «τριφυλλιού» άρχισαν να γεμίζουν το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η ομάδα έφτασε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής και περπάτησε όλη την οδό Τσόχα για να μπει στο γήπεδο και στη θέα του τροπαίου έγινε… Παναθηναϊκός σεισμός! Οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα και τραγούδησαν συνθήματα, με την ομάδα στη συνέχεια να γίνεται ένα με τον κόσμο!

Οι ξένοι παίκτες κατέγραφαν τις στιγμές στα κινητά τους τηλέφωνα ενώ οι Έλληνες είχαν πάρει μέρος στο πάρτι με το… καλημέρα. Ειδικότερα παίκτες που είναι κομμάτια από τη σάρκα του Παναθηναϊκού, όπως ο Σωτήρης Πανταλέων, ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος αλλά και ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο τιμ μάνατζερ Ρούλης Αγραπιδάκης πέρα από τρομερά χαρούμενοι ήταν και συγκινημένοι για τη μεγάλη τους επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr