ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Διέλυσε τον Κουέβας στο Ρολάν Γκαρός (vid+pics)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Διέλυσε τον Κουέβας στο Ρολάν Γκαρός (vid+pics)
Εντυπωσιακός στον δεύτερο αγώνα του στο Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Άνεμος» ο Έλληνας πρωταθλητής, διέλυσε 3-0 σετ τον Πάμπλο Κουέβας στον Β’ γύρο του Ρολάν Γκαρός και φορτσάρει για τη συνέχεια του γαλλικού Όπεν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απολαυστικός στον δεύτερο αγώνα του στο φετινό Ρολάν Γκαρός. Ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε σχεδόν μια ώρα για να υποτάξει 3-0 τον Πάμπλο Κουέβας και να πάρει πολύ εύκολα την πρόκριση για τον Γ’ γύρο του τουρνουά στη χωμάτινη επιφάνεια στο Παρίσι.

Ο Τσιτσιπάς ειδικότερα στο πρώτο και στο τρίτο σετ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του και πήρε άνετα τη νίκη. Πλέον, ο Έλληνας πρωταθλητής περιμένει να μάθει πότε θα δώσει τον τρίτο αγώνα του στο τουρνουά. Αντίπαλός του θα είναι ο Σλοβένος Αλιάζ Μπεντένε, που επικράτησε 3-2 σετ του Σέρβου Νίκολα Μιλόγεβιτς.

«Σίφουνας» από την αρχή ο Στέφανος

Μετά την αγχωτική πρόκριση κόντρα στον Χάουμε Μουνάρ, όπου βρέθηκε να χάνει 2-0 σετ και έκανε τρομερή ανατροπή για να νικήσει 3-2, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει στον β’ γύρο του Ρολάν Γκαρός τον Ουρουγουανό Πάμπλο Κουέβας. Ο Έλληνας τενίστας δείχνει σε καταπληκτική κατάσταση και στο πρώτο σετ ήταν… καταιγιστικός.

Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 23 λεπτά για να επιβληθεί 6-1 του αντιπάλου του και να κάνει το 1-0 στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο σετ, ο Κουέβας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά και πάλι ο Έλληνας τενίστας βρήκε τον τρόπο να τον υποτάξει. Ο Τσιτσιπάς επικράτησε 6-4 και με το 2-0 πλέον είχε και την ψυχολογία για να φτάσει στη νίκη. Το έκανε, μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο καθώς επιβλήθηκε 6-2 και πήρε τη νίκη με 3-0 σετ, για να πανηγυρίσει παράλληλα την πρόκριση στον Γ' γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Τα highlights της νίκης του Στέφανου Τσιτσιπά

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σίφουνας» απέναντι στον Κουέβας – Πήρε σετ σε 23 λεπτά

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι στους ομίλους του Champions League

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr