ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς: «Πάντα κάνει ότι πονάει όταν έχει πρόβλημα στο court»

Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς: «Πάντα κάνει ότι πονάει όταν έχει πρόβλημα στο court»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Roland Garros τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος δέχθηκε... επίθεση από τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Ο Ισπανός δεν φάνηκε να... πείθεται ιδιαίτερα από τις ενοχλήσεις που είχε ο Σέρβος, μολονότι κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν αμφιβολίες ακόμα και κατά πόσο μπορεί να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Τελικά, ο Τζόκοβιτς κέρδισε με 3-1 σετ...

Η ήττα έφερε και το ξέσπασμα του Καρένιο Μπούστα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Τζόκοβιτς κάνει ότι πονάει κάθε φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο court!

«Τα τελευταία χρόνια το κάνει πάντα όταν έχει προβλήματα στο court. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι η πίεση και πρέπει να το κάνει. Έπαιζε, όμως, κανονικά, έτσι δεν είναι; Δεν ξέρω αν πραγματικά πονούσε ή ήταν ψυχολογικό. Ρωτήστε τον» τόνισε φανερά ενοχλημένος ο Ισπανός.

Ραντεβού με την ιστορία!

Ο Τζόκοβιτς αποτελεί το μεγάλο εμπόδιο του Στέφανου Τσιτσιπά στον δρόμο για τον τελικό του Roland Garros!

Ο Έλληνας τενίστας έχει ήδη γράψει ιστορία καθώς βρίσκεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Grand Slam του Παρισιού, ωστόσο η συμμετοχή στον τελικό αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (9/10) και θα ξεκινήσει στις 14:00 ή στις 17:00 (δεν έχει ακόμα οριστεί).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr