ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς: Αποσύρθηκε από Αγία Πετρούπολη λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό!

Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς: Αποσύρθηκε από Αγία Πετρούπολη λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το Roland Garros πήρε μια σημαντική απόφαση για τη συνέχεια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα ταξιδέψει στην Αγία Πετρόπουλη, όπου τη Δευτέρα (12/10) θα ξεκινήσει το τουρνουά ATP 500. Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι ήταν το Νο2 του ταμπλό πίσω από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Το πιθανότερο είναι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Στέφανου μετά το Roland Garros να είναι το «500άρι» της Βιέννης στις 26 του μήνα.

Έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση

Μολονότι, ο Τσιτσιπάς παίρνει αποφάσεις και για τα τουρνουά που θα βρεθεί στο μέλλον, αυτή τη στιγμή στο μυαλό του είναι ο μεγάλος ημιτελικός με τον Τζόκοβιτς! Στην έβδομη αναμέτρηση των δυο τους, ο Έλληνας τενίστας ευελπιστεί να πετύχει τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας τους, η οποία είναι φυσικά η συμμετοχή σε έναν τελικό Grand Slam.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ-ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Η ώρα και το κανάλι

Το Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς είναι ο δεύτερος ημιτελικός του Grand Slam του Παρισιού κι ως εκ τούτου είναι προγραμματισμένος να μην ξεκινήσει πριν από τις 18:00. Στις 15:45 θα αρχίσει ο πρώτος ανάμεσα στον Ναδάλ και τον Σβάρτσμαν. Αμφότερα τα ματς θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το ΕΡΤ Sports HD.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr