ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς: Πρωταγωνιστής στο εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο της L’Equipe

Τσιτσιπάς: Πρωταγωνιστής στο εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο της L’Equipe
AP Images

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στα ημιτελικά του Roland Garros κι είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στο εξαιρετικό πρωτοσέλιδο της L’Equipe.

Η φημισμένη γαλλική εφημερίδα γνωστή για τα πολύ ωραία πρωτοσέλιδα της αλλά και την αγάπη της σε όλα τα σπορ, καταπιάνεται στο βασικό της θέμα τους ημιτελικούς του Roland Garros.

Μαζί με τον Τσιτσιπά είναι οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντιέγκο Σβάρτσμαν αλλά ένα άγαλμα του Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Ισπανός είναι θρύλος, καθώς μετράει 12 τίτλους στο Grand Slam του Παρισιού.

Ο τίτλος της L’Equipe είναι: «Ένα άγαλμα για… κατεδάφιση». Ο Ναδάλ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος κι ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με τους Τζόκοβιτς και Σβάρτσμαν θα προσπαθήσουν να τον ρίξουν από την κορυφή.

Ραντεβού με την ιστορία

Το απόγευμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς αντιμετωπίζει στον δεύτερο ημιτελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Στην έβδομη συνάντηση τους, ο Έλληνας τενίστας ελπίζει ότι θα μπορέσει να πετύχει τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του και να βρεθεί σε έναν τελικό Grand Slam.

Το Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από τις 18:00, ενώ στις 15:45 είναι προγραμματισμένος ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ναδάλ και τον Σβάρτσμαν. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το ΕΡΤ Sports HD.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr